Старт третього обласного конкурсу «Студент року» оголосили 27 жовтня у конференц-залі ТРК «Рівне 1». Традиційно кращих студентів визначатимуть у восьми номінаціях: спортсмен, науковець, журналіст, громадський діяч, волонтер, комп’ютерний геній, підприємець та митець.

— Конкурс з кожним роком розвивається і все більше молоді бере участь у ньому. Перемога в “Студенті року” для минулорічних учасників дала значний поштовх у кар’єрі, крім того, вони активно долучаються до організації вже цьогорічного конкурсу, — зауважив голова РОО ВМГО «Фундація регіональних ініціатив» Зураб КАНТАРІЯ.

— До участі в конкурсі запрошуються всі студенти, які мають досягнення у тому чи іншому напрямку, — розповіла голова оргкомітету конкурсу «Студент року» Оксана КРАВЕЦЬ. — Серед студентів та громадських організацій буде поширено понад дві тисячі анкет. Взяти бланк анкети можна буде в «Молодіжному центрі» за адресою вул. Соборна, 14-А, у представників студентського самоврядування, також вони будуть розміщені на порталах www.ogo.ua та www.molod.rv.ua.

Як наголосив прес-менеджер конкурсу «Студент року» Юрій Дюг, студенти мають надати до анкети якомога більше додаткових матеріалів — ксерокопій дипломів, нагород, наукові та творчі роботи, диски. Адже самі вони можуть переконати журі обрати того чи іншого учасника переможцем. Студенти мають можливість подати свої анкети організаторам до участі в конкурсі до 12 листопада. Уже наступного дня відбудеться засідання журі конкурсу, куди увійдуть представники громадських та молодіжних організацій, спонсори та влада Рівного.

Урочисте нагородження переможців пройде в День студента 17 листопада в Рівне нському облмуздрамтеатрі.