Гроші, як і будь-яка річ у нашому світі має свою енергію. Що робити нам, щоб відкрити безперервний фінансовий потік, щоб гроші нас полюбили і приходили в наш будинок буквально з усіх боків?

 Є безліч прикмет, які спрямовані на залучення грошей. Чому б не спробувати перевірити - чи працює щось з цього чи ні? А раптом вийде? Монети і паперові купюри на енергетичному рівні «відчувають», як до них ставляться. Важливо вибудувати з ними правильні відносини, саме тоді вам відкриється грошовий канал.

Гроші люблять порядок, вони повинні мати гарний будинок, купіть новий гаманець і складайте купюри акуратно одна до одної, в розправленому вигляді. Колір гаманця має значення. Ось відтінки, які залучають багатство: червоний, коричневий, жовтий, золотистий.

Гроші тягнуться до тих, хто їх поважає і правильно про них думає: із задоволенням тримає купюри в руках, любить їх перераховувати, мріє, як витратить їх із задоволенням. Відганяйте від себе згубні думки, на кшталт: «Я не можу собі цього дозволити», «Мені це не по кишені», «Великі гроші приносять зло», «Великі гроші дістаються великими труднощами». На енергетичному рівні ваші думки приймаються буквально і блокують надходження грошей до вас.

Не бійтеся мріяти про прибуток. Уявляйте, скільки грошей ви хотіли б отримати для повного щастя. При цьому не блокуйте самі себе установкою «Цього не може бути, тому що я стільки не заробляю». Просто дозвольте собі мріяти, а Всесвіт знайде спосіб, як здійснити вашу мрію і з якого боку може прийти грошова удача. Наприклад, ви виграєте в лотерею, вас запросять на нову високооплачувану роботу, вам повернуть борг, про який ви давно забули. У Всесвіті багато способів допомагати нам.

Гроші не можна перераховувати на ліжку, на кухонному столі.

Не можна віддавати борг після заходу сонця.

Віддавайте гроші правою рукою, а приймайте лівою.

В повний місяць кладіть кілька монет на підвіконня, щоб гроші прибували.

Віддаючи гроші, промовляйте про себе: «Гроші віддаю, своє при собі залишаю».

«Заначки» з грошима не зберігайте в спальні (спатимуть) і ванній кімнаті чи туалеті - будуть змиті водою.

17 прикмет, які точно привернуть удачу і багатство: це варто перевірити

Які коштовності і прикраси привертають біди та нещастя