Погода та весняне натхнення вплинуло на продуктивність українських музикантів — вони встигли презентувати багато хорошої музики. Слухаймо!

O.Torvald — Ліхтарі

Пісня "Ліхтарі" — одна з найпопулярніших в останньому альбомі "Бісайди" гурту O.Torvald. Музиканти презентували відео на цю композицію, показавши його на найбільшому медіа-фасаді країни. Таким чином O.Torvald встановили рекорд.

Panivalkova feat. Morphom — СУПЕРХІТ

"Суперхіт" — пісня про шоу-бізнес. Вона стала експериментальною для гурту Panivalkova, адже дівчата раніше не працювали у тісному співавторстві з іншими музикантами. Окрім того, Morphom додав пісні нетипового електронного звучання.

KAZKA — Сама

"Сама" — це пісня-одкровення, наче вирвана сторінка зі щоденника. Композиція увійде в майбутній альбом гурту KAZKA. А сам колектив ви могли бачити на шоу Х-Фактор, а пізніше — на національному відборі на Євробачення 2018.

Марія Яремчук — Усміхнися мені

Марія Яремчук презентувала акустичну версію пісні Назарія Яремчука "Усміхнися мені". Композиція вийшла глибокою, по-своєму драйвовою та душевною.

LAUD — Вигадав

"Вигадав" — новий сингл співака LAUD, якого ви могли бачити і чути на національному відборі на Євробчаення 2018. Автором слів виступила співачка INAIA, а музика написана Владом Каращуком спільно з електронним музикантом Романом Череновим, він же Morphom.

Jamala — Крила

Нова пісня від Джамали — ніжна композиція "Крила" про найпотаємніше. У пісні співачка підіймає тему підтримки, говорить про те, наскільки кожному з нас важливо відчувати підтримку рідних та близьких.

ДЖЕРЕЛО


Ми в соціальних мережах: ФБ Інстаграм

Читай також:

Перша самостійна подорож за кордон: план дій

Білл Гейтс рекомендує: 10 повчальних книг

ТОП-5 фільмів за участю одного актора