Близько 15:30 години вчора, 12 квітня, поблизу села Городець Володимирецького району близько тридцяти чоловік безперервно ходили пішохідним переходом на автодорозі ((http://rivne1.tv/news/89781)(«Київ-Ковель-Ягодин».))

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Блокуючи рух усіх транспортних засобів окрім маршрутних таксі, жителі села Степангород вимагали відремонтувати дорогу. Тривалий час на будь які угоди протестувальники не йшли та вимагали зустрічі з керівництвом Рівне нської облдержадміністрації.

Близько 22 години прибув заступник голови Рівне нської ОДА Віталій Ундір разом із заступником начальника ГУНП в Рівне нській області Русланом Стрельбіцьким. За результатами переговорів, було прийнято рішення про проведення ремонтних робіт автодороги у Степангороді. Тож близько 22:30 усі розійшлися і рух транспортних засобів на автодорозі "Київ-Ковель-Ягодин" відновлено.

Протягом усієї акції протесту на місці події працювали місцеві поліцейські та забезпечували охорону публічної безпеки та порядку.

За фактом блокування транспортних комунікацій поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 279 Кримінального кодексу України.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic



pic



pic