Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Овнам краще провести цей день у вільному режимі. Ентузіазм протягом доби буде неухильно знижуватися. Варто скористатися моментом, щоб відпочити від жорстких правил і утомливих обов'язків. Спроба взятися за черговий відповідальний фронт робіт напевно виявиться невдалою, не виключено, що вашим новим подвигам на цьому терені перешкодять самі обставини. По можливості, варто оточити себе друзями: навіть якщо це всього лише «друзі по нещастю», ви відчуєте себе впевненіше.

Тельцям сьогодні краще брати участь у подіях на загальних підставах, не намагаючись якимось чином виділитися. Несподівані повороти подій не варто сприймати всерйоз: швидше за все, вони ніяк не вплинуть на ваші плани. Це день свободи, хоча для вас вона може бути вельми відносною. В цю добу цілком допустимо відмовитися від дрес-коду і жорсткої зовнішньої субординації, але бажано зберігати вірність колективним традиціями, неписаними законами вашої родини або компанії, поважати корпоративну етику.

Близнюкам сьогодні краще не змушувати себе працювати в стандартному режимі, а зайнятися чимось незвичайним. Можна реалізувати одну з тих навіжених ідей, які давно бродили в вашій свідомості, але не знаходили застосування. Залежно від обстановки, ви можете зробити це в поодинці або знайти однодумців, що розділяють ваш інтерес. В цю добу немає жорстких кордонів, добре підтримувати зв'язки по всьому світу, відвідувати соцмережі і брати участь у віртуальному житті. Будь-які акції не варто затягувати до ночі.

В цей день Ракам не варто ставити собі конкретних цілей, а якщо вони є, то краще не обмежуватися заданим форматом їх досягнення. Обстановка дозволяє відступити від правил і дає карт-бланш на експеримент. У важкій ситуації можна сміливо забути про рішення з підручника і шукати менш тривіальні шляхи. Важливіше особистих бажань можуть стати колективні плани. Якщо вас засмучує відсутність персонального прогресу, варто дочекатися вечора: зміниться в кращу сторону настрій або з'явиться свіжа ідея.

Левам аж до вечора доведеться орієнтуватися на загальний дух ситуації, обстановку в групі або поведінку партнера. Власні потреби теж не будуть забуті, але якщо вам потрібно повноцінна гармонійна взаємодія, доведеться пам'ятати про баланс інтересів. Не варто планувати на цю добу відповідальні ділові заходи, складні переговори. Це вдалий час для безкорисливих дружніх послуг, спілкування в неофіційному тоні. Увечері посилиться вразливість, важливо не засипати в поганому настрої.

Сьогодні багато Дів залежні від обстановки і вимог моменту, в цьому не буде нічого негативного, але можлива нудьга. Більшість Дів може зіткнутися з дрібними сюрпризами, але навряд чи варто побоюватися кардинальних змін і серйозних проблем. За нові конкретні завдання в цей день краще не братися: все може звестися до обговорювання можливих перспектив або серфінгу в Мережі по вільному маршруту. В кінці дня варто звернути увагу на тонкі коливання настрою важливого партнера, близької людини.Гороскоп на 11 квітня 2018 року для всіх знаків Зодіаку

День дозволяє Терезам займатися тим, чим хочеться, допомагає підтримувати рівний емоційний фон, підкидає дров у вогнище любові або в топку творчого натхнення. Проте ентузіазм поступово танути, можуть висихати креативні ідеї, зникати з обрію люди або можливості. Навіть самі цікаві і багатообіцяючі заходи не варто затягувати до пізнього вечора: початкове сприятливе враження від них може виявитися не дуже вдалим, із-за збою в самопочутті або іншої обставини.

Скорпіонам в цей день не варто братися за важливі справи. Сьогодні нелегко дотримуватися правил, суворо дотримувати терміни, службовий графік, медичні приписи. Можливі дрібні сюрпризи в будинку, несподівані повороти подій у сім'ї. Відкриття, зроблені в цю добу, допоможуть вам вирішити поточну проблему, але не варто робити їх основою серйозних планів на майбутнє. Добре займатися продовженням робіт, спрямованих на оновлення звичних умов, реорганізацію побуту, оптимізацію робочого простору.

Стрільцям день допомагає зберігати оптимізм і мислити неординарно. Якщо ситуація розгортається в сприятливому ключі, ви зможете незвично і досить оригінально використовувати момент удачі. У разі прикростей і нестиковок, знайдеться можливість обернути на свою користь навіть самий неприємний сюрприз. Найбільш продуктивною яка надихає обіцяє стати перша половина доби. Несподівані враження може подарувати коротка поїздка, прогулянка або зустріч в мережевому просторі. До ночі краще повернутися додому.

Козерогам не варто налаштовуватися на «великі справи». Це не найкращий день для звершень, можна махнути рукою на правила, самодисципліну. Замість підкорення вершин, добре зайнятися рутиною: в ній зустрінеться чимало несподіваних моментів, здатних урізноманітнити ваше звичне існування. Ймовірні невеликі незаплановані придбання. Не завадить внести нове, наприклад, спробувати приготувати оригінальне комбіноване блюдо з решти вчорашніх продуктів.

В цей день Водолії мають право прислухатися лише до свого організму або до голосу своєї інтуїції. Обставини дозволяють не звертати уваги на заборони і вільно слідувати своїм хвилинним примхам. Внутрішній інстинкт буде вашим кращим другом і самим надійним порадником. Якщо ви налаштовані на спілкування, сьогодні варто провести час у колі старих друзів, які розуміють вас з півслова. Зірки радять вам берегти зв'язок з ними, так як незабаром вона може бути порушена.

Поки не настане вечір, у Риб буде мало можливостей для особистої ініціативи, зате буде час відволіктися від нав'язливих думок, розвіятися, змінити обстановку. День виявиться цікавим і пізнавальним, якщо ви не сконцентровані на своїх проблемах, вмієте відмовитися від власних стереотипів і перейнятися духом ситуації. З наближенням ночі, навпаки, на перший план вийдуть особисті потреби, саме вони почнуть формувати ваш настрій і диктувати вам оптимальну лінію поведінки.