До поліції вчора, 29 березня, звернулася 54-річна жителька Квасилова. Близько першої години ночі до її помешкання увірвався чоловік і відкрито заволодів телевізором. Поліцейські оперативно затримали нападника.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що в грудні торік син господині дозволив пожити у квартирі своєму товаришу. Мешкав чоловік менше місяця, але за цей час придбав телевізор. Коли ж виселявся, господиня виплатила йому потрібну суму за техніку. Однак колишній квартирант вирішив її повернути, щоправда, злочинним шляхом.

У результаті проведених розшукових заходів працівники відділу кримінальної поліції Рівне нського районного відділення поліції встановили особу зловмисника та затримали його у Здолбунові. 34-річний рівнянин встиг «оперативно» продати телевізор своєму знайомому і пішов у гості відзначити це до іншого.

«Нападника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, — повідомив начальник Рівне нського районного відділення поліції Володимир Рой. — Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Слідчим підготовлено клопотання до суду про обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою»

У рамках кримінального провадження слідчі телевізор вилучили та скеровуватимуть для проведення товарознавчої експертизи.

Поліцейські з’ясували, що рівнянин вже притягався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. За це чоловік відбував покарання у місцях позбавлення волі та звільнився у грудні торік. Відповідно до санкції статті тепер йому знову загрожує позбавлення волі від чотирьох до восьми років.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic



pic



pic