Коли дитина після завершення всіх важких блоків хіміотерапії та довгого опромінення чекає дома три місяці, а потім їде на контрольне ПЕТ–КТ, то завжди чекаєш радісних новин про те, що нарешті лікування завершено.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Зазвичай батьки дзвонять вже на наступний день після обстеження. Мама Володі Омельковця не передзвонила ні 14 березня, ні через день, ні через два. Після консиліуму лікарів є відповідь – лікування не завершене, на ПЕТ-КТ в легенях у Володі видно грибкове ураження. Це дуже небезпечний стан і він несе пряму загрозу життю хлопця, адже грибок може просто знищити легені хлопця.

Володі треба взяти себе в руки, знову їхати в лікарню, лягати під крапельниці. Хлопець дуже впав духом, йому вже давно набридла ця боротьба з раком. Зараз Володя вдома, у нього ГРВІ і болить горло. Крім того, підліток ще кульгає, це наслідок утворення тромбів в нозі.

В нас дуже давно не було таких ситуацій, коли у відділенні онкогематології немає шалено дорогих ліків, які необхідні для порятунку дітей. Зараз немає протигрибкових препаратів – ні Кансидасу, на Віфенду. Мало того, їх немає навіть в аптеках. Єдиний варіант це більш дешевий аналог Воріконазол. Більш дешевий це 2200 гривень за флакон. На день хлопцеві треба 4 флакони ліків, курс лікування мінімум 15 днів. Отож по самим скромним підрахункам маємо 60 флаконів!

4 флакони ліків вже придбав один благодійник, але немає сенсу один день капати ліки, а потім переривати лікування через відсутність препарату. Тому Володя поки буде вдома лікувати горло, а ми починаємо шукати гроші.

Терміново потрібно зібрати 115 тисячі гривень на 56 флаконів Вориконазолу!

Для Благодійного фонду "Скарбниця Надії" це величезна сума, але ми не маємо іншого виходу як оголошувати збір коштів. Ми знаємо, що Володя великий хлопець і таким дітям допомагають менше ніж маленьким. Тому просимо всіх долучитися до збору коштів і поширення інформації.

Просимо допомогти врятувати життя Володі!

Контактні дані Юлія Кутик (координатор) – (097) 93-807-54

Реквізити для надання допомоги

УКРСИББАНК

БФ «Скарбниця Надії»

ЄДРПОУ 37685693

р/р 26009336789200

АТ «УкрСиббанк»

МФО 351005

Призначення платежу – добровільна пожертва для Омельковця Володимира

КАРТКА ПРИВАТБАНК

Картка № 5169 3305 1050 4746

(карта БФ «Скарбниця Надії», але за банківськими правилами вона повинна бути емітована на фіз. особу – голову правління фонду, Кутик Юлію Миколаївну)

Призначення платежу – добровільна пожертва для Омельковця Володимира

ПРИВАТБАНК

БФ «Скарбниця Надії»

ЄДРПОУ 37685693

р/р 26007054713460

КБ «ПриватБанк»

МФО 333391

Призначення платежу – добровільна пожертва для Омельковця Володимира