Ми просто обожнюємо весну з її безмежними можливостями для самовираження. В нинішньому сезоні при складанні образів вам не доведеться вибирати між естетикою і комфортом. Більшість трендів настільки практичні, що без найменшої складності ви зможете скласти гарне поєднання на кожен день. Далі кілька універсальних ідей з актуальних речами.



pic У сірому total look ви буквально зацвітете і запахнете! Подібне колірне рішення чудово освіжає ваш вигляд і вигідно підкреслює будь-яку зовнішність. Також слід додати шарф, щоб розбавити всю цю сіру гамму чимось яскравим.



pic Ось вам ще один вірний спосіб виглядати круто в спідниці-міді. Одягніть її з байкерською курткою і додайте до образу брутальні черевики.



pic Хто не любить вичурність і всіма способами підтримує класичний стиль, може звернути увагу на просте поєднання строгих речей. Але замість чорного, рекомендуємо придивитися до відтінків синього.



pic Можете особливо не ламати голову і придумувати складні поєднання. Вирішили відчути себе прекрасною і стильною, тоді надягайте старий добрий тренч (будь з чим).



pic Варто навчитися комбінувати зимові речі з предметами весняного гардеробу. Десь всередині весни, ви вже зможете хизуватися в модному картатому блейзері, правда, доведеться додати ще й светр, щоб не замерзнути.



pic Грайте з принтом і насиченими відтінками. Припустимо ви звикли день і ніч ходити в джинсах і светрах, і навесні вам раптово захотілося різноманітності. Тоді додаємо до образу хоча б яскраве взуття, щоб вас було видно за кілометр.



pic Хіба можна відмовитися від образу парижанки. Про нього марять не лише жінки, виявляється, образ французької жінки ще й подобається чоловікам. Тому на час весняної активності можете прикинутися нею.



pic

А якщо вам зовсім лінь придумувати якісь там модні поєднання, тоді віддайте перевагу мінімалізму, який базується на якісних тканинах і простому крої.


Який варіант сподобався вам найбільше?

Пишіть нам та надсилайте свої фото:

Ми в соціальних мережах: ФБ

Читай також:

Урок стилю: який верхній одяг носити весною?

Які продукти допоможуть рівнянам боротися зі стресами?

5 медових масок для обличчя