Таблетки «Subutex» та коноплі вилучили поліцейські на Рівненщині.

Наркотичні речовини правоохоронці виявили у мешканців Костополя, Здолбунова та Здолбунівського району учора, 23 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівне нщині затримали неповнолітніх, яких підозрюють у вбивстві

Працівники управління протидії наркозлочинності ГУНП в Рівне нській області близько 13 години на одній із вулиць Костополя зупинили підозрілу 42-річну місцеву жительку. Під час поверхневого огляду жінки поліцейські виявили пакунок, у якому знаходилось 26 таблеток «Subutex», які вона зберігала з метою подальшого збуту.

pic ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Близько 19 години під час санкціонованого обшуку оперативники Здобунівського відділення поліції виявили у помешканні 63-річної жительки села Оженіно Острозького району 28 висушених рослин конопель.



pic Крім того, працівники сектору превенції на вулиці Жука міста Здолбунів зупинили автомобіль «BMW», водій якого порушував правила дорожнього руху. Під час перевірки документів у водія іномарки, 19-річного місцевого жителя, було виявлено три паперових згортки з маріхуаною загальною вагою близько 10 грамів.



pic За усіма фактами проводяться досудові розслідування. Наркотичні речовини у рамках кримінальних проваджень вилучені та скеровуватимуться на проведення експертизи.



pic

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області