Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

У Овнів є час детальніше зупинитися на планах, порівняти варіанти. Підведення підсумків перейде в мрії про майбутнє. Зірки радять мислити практично і отримувати користь з реальності, а не з фантазій. Демонстрація незалежності і нервозність у цей день йдуть на шкоду вашій кар'єрі. Не варто «бігти попереду паровоза»: у деяких справах поки не можна поставити крапку. Варто попрацювати на закріплення досягнутого, в тому числі, на збереження свого авторитету в потрібних людей, довіри до себе у начальства.

Тельці сьогодні можуть покластися на натхнення або на щасливий випадок. Удача призведе в хороший настрій. Практичність і принциповість не заважають вам бути романтиком, вірити в диво. Непередбачені обставини допоможуть частково прискорити події, оригінально вирішити бюрократичне питання, обійти частину формальностей, отримати захист або свободу дій. Спільність переконань буде важливіше дрібних суперечок. З'являться види на продовження співпраці з впливовими людьми, іноземною фірмою.

Близнюкам краще покластися на долю, так як від особистого втручання в хід подій сьогодні мало що залежить. Не варто починати справи, бунтувати проти заведеного порядку речей. Не самий вдалий момент для пошуку друзів. Свобода можлива лише в строго заданих рамках. Варто довести до кінця справу, пов'язану з податком, кредитом, реструктуризацією боргу, особливо, якщо до цього спонукають обставини. Однією з умов благополучного вирішення проблем може стати збереження своєї або чужої таємниці.

Сьогодні Раки залежні від обстановки і чужих відносин. На щастя, у цей день багато схиляє до лояльності, навіть недоброзичливці не проти змінити гнів на милість. Залишається шанс об'єднатися, виправдатися, виторгувати бонус або пільгу. Зірки радять користуватися моментом, але не зловживати чужим довірою і добротою, інакше знову ймовірний вибух розбіжностей і чужа реакція може бути непередбачуваною. Не варто проявляти невдячність, змішувати дружбу й службу, зачіпати чиїсь «хворі місця».

У Левів на першому місці може виявитися рутина або комплекс зобов'язань. Зірки підказують, що сьогодні це умовні визначення: саме нудне і невдячне заняття може захопити і стати цікавим, якщо ви бачите в ньому сенс. Можливо, у чомусь ви вчините всупереч загальноприйнятим правилам або своїм переконанням. Захопленість допоможе змиритися з вимушеним уповільненням подій в деяких значущих сферах, наприклад, з відстрочкою житлових перетворень. Можливо, вдасться погасити частину боргу.

Дівам сьогодні варто довіритися нагоді, в тому числі, в любовних питаннях. Які б цікаві варіанти ви не обмірковували, життя виявиться набагато винахідливішими вас і запропонує найоригінальніший варіант. Розбіжності не будуть мати значення, якщо ви і об'єкт ваших симпатій – споріднені душі. Також, цей день дозволяє ухилитися від неприємної роботи або від безглуздої метушні, чреватої тупиком. Переважно вільні творчі заняття, або такі, в яких не обійтися без віри і натхнення.

Терезам не варто залишати знайоме місце, навіть якщо це тимчасове житло. Відсутність зовнішнього комфорту відшкодує мрійливість, або відхід у роботу, пов'язану з грою уяви. У той же час, не варто дивуватися не санкціонованим вторгненням в особисте простір, будь то ваш будинок, персональний кабінет або інше володіння. Можливо, з вашими кордонами не захоче вважатися імпульсний і безпосередній партнер. Зірки не радять робити з цього проблему, щоб не створювати підґрунтя для розбіжностей.

Скорпіонів на протязі всього дня будуть підтримувати невидимі сили. Не варто турбуватися через непередбачуваний характер деяких подій, так як сьогодні будь-які пригоди закінчаться для вас благополучно. Ви можете досягти успіху або уникнути небезпеки завдяки своєму таланту, авторитету або здатності тримати в полі зору кілька справ відразу. Можливо, вас підтримає хтось із колег чи родичів. Одночасно, життя вкаже вам на недогляди і недоліки, які ще не пізно виправити.

Увагу Стрільців сьогодні може бути зосереджена на окремих матеріальних питаннях або на загальній економічній політиці. Особистий вплив на події буде мінімальним. Сюрпризи цього дня швидше сприятливі. Можна одержати відстрочку або допомогу, домовитися про більш вигідні умови. Не виключено несподіваний виграш. Можливі доходи від паралельного бізнесу, хобі, таємних справ, творчості, соціальної діяльності. Не варто займатися вкладеннями і починати проекти з нуля, велика роль випадковостей.

Козерогам не дасть оступитися інтуїція, вдалий збіг обставин або незрима підтримка вищих сил. Несподівана обставина може надовго вивести вас з рівноваги, проте зірки подбають про те, щоб ви не наробили дурниць, не зіпсували плоди власної роботи і не розчарувалися у своїх ідеалах. Найменш стабільною сферою може аж до ночі залишатися ваш дім і побут, особиста техніка і електроніка. Неровий настрій позначиться в першу чергу на ваші стосунки з домочадцями.

Сьогодні Водоліїв чекає чимало плюсів у спокійній самоті, однак у багатьох представників знаку можливі періодичні пориви боротьби за незалежність. Зірки настійно радять провести цю добу поза активного соціального життя, галасливих компаній, жвавих доріг. Внутрішнє занепокоєння може призвести до зовнішньої неврівноваженості, позначитися не найкращим чином на вашому самопочутті і особистих результатах. Цей день підходить для заповнення природних резервів організму і для втамування духовного голоду.

У цей день багатьом Рибам важливо відчути причетність до спільної справи або ідеї. До об'єднання може спонукати не лише обов'язок чи необхідність, але і глибока віра, щирий інтерес. Незабутні пригоди найімовірніше у компанії, коли особисте поступається колективним. Добре, якщо ви опинитеся серед таких ідеалістів або ексцентриків, якими є самі. Замкнуті Риби-одинаки сьогодні теж виявлять підвищений інтерес до соціального життя і зовнішнім подіям, але будуть схильні спостерігати за ними з боку.