У Рівному змагалися гімнастки трьох областей.

8 березня у Рівному відбувся Відкритий Кубок рівненського палацу дітей та молоді із художньої гімнастики.

Наші юні спортсменки разом із тренерами та батьками відзначали свято весни на килимі.

Всього змагалося близько 230 гімнасток із Рівного ( СК "Золота осінь", ПДМ), Костополя (СК "Золота осінь"), Дубна (СК "Золота осінь"), Нетішина (СК "Золота осінь"), Львова та Хмельницького. За медалі боролися найменші спортсменки віком від 4 до 10 років.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

За підсумком дня змагань на найвищу сходинку п'єдесталу за золотою медаллю в різних вікових групах зуміли піднятися Валерія Трохимчук, Віталіна Чумакевич, Анна В'юн, Софія Беланович, Анастасія Малиновська, Анна Намчук, Анна Рощик, Злата Кірющенко, Вероніка Чумакевич, Меланія Станкевич, Мілана Сівак, Олександра Бишук, Софія Сидоркевич, Єлизавета Ковальчук, Мар'яна Василевич, Кіра Дворжак, Поліна Остапчук, Каріна Пасічник.

- Нарешті в РІвному проведли змагання для наших наменших гімнасток. Для них це дуже серйозне випробування. Саме через такі менші турніри вони піднімаються до вершин. Також дуже порадувала кількість учасниць та географія. ЯДкую всім, хто завітав в Рівне , - прокоментувала керівник рівненської обласної федерації художньої гімнастики Марина Болба.

pic



pic



pic



pic



pic



pic