Гороскоп для усіх знаків зодіаку.

ОвенЧим би ти не займалася - дуже важливо вірити в себе і свої сили. Не слухай тих, хто сумнівається в тобі і "каркає". Навіть якщо на твоєму шляху перешкоди - рушай уперед, не зупиняючись. Максимум терпіння і уваги зажадають від тебе сьогоднішні проекти та цілі. Також - особлива увага до деталей. Увечері постарайся усамітнитися, привести в порядок свої думки, почуття, відчуття.

Телець Сьогодні в першій половині дня перед твоїм поглядом з'явиться хтось із твого минулого - друг, приятель, коханий. Ця людина прийде і принесе цікаві новини, цікаву інформацію. У другій половині дня якісь завдання треба скасувати - вони стануть неактуальними через обставини, що змінилися. Якщо ти їздиш - за кермом чи ні - необхідна підвищена уважність і обережність.

Близнюки З самого ранку ти відчуватимеш перешкоду в досягненні своїх цілей з боку зовнішнього оточення. Якийсь вплив, звичайно, буде сильніший за твої бажання і завдання. Але не варто через це скасовувати всі свої проекти - більшість їх потрібно залишити і дійти з ними до кінця. У другій половині дня рекомендується для підтримки тонусу і гарної форми взагалі приймати контрастний душ, влаштовувати забіги в парку і т.д. Вечір проведи з друзями.

Рак З ранку добре включатися в активну роботу. Причому - часто буквально - в фізичну працю. Таке навантаження дуже корисне, особливо сьогодні. Тож ті, хто працюють руками, тільки виграють сьогодні. Вечір проведи за улюбленим хобі. Можна просто віддатися посиденькам в інтернеті. А ще максимум задоволення принесе смачна їжа і напої.

Лев Сьогодні день змін у справах, спровокованих особисто тобою. І вони будуть корисними і конструктивними, якщо будуть запланованими і передбачуваними. У другій половині дня напруга, яка накопичувалася ось уже кілька днів, може знайти вихід у конфліктах з оточуючими. Увечері побудь наодинці з собою, займися йогою - асанами (позами) і правильним диханням.

Діва День буде таким, що ти зможеш впоратися з будь-якими проблемами і завданнями. Звертай увагу на дрібниці - життя складається з дрібниць, яких ми інколи не помічаємо. Твої близькі (у більшості своїй ) будуть начебто напруженими - одна "іскра" і в сім'ї почнеться скандал і з'ясування стосунків. Будь обережною з ними - не порань і не зачіпай їхню гідність. І постарайся позбутися частини шкідливих звичок - це буде корисно.

Терези Сховай свій егоїзм куди подалі. Думай про те, що можеш дати іншим, а не лише отримати від них. Це стосується в першу чергу взаємин - ділових і особистих. Іди на поступки, пробачай, першою проси пробачення - це дуже корисний і дієвий досвід. Важливу роль відіграє твоя інтуїція - прислухайся до неї частіше. Сьогодні також не варто брати гроші - в борг, кредит, позику і тощо.

Скорпіон У справах настає переломний момент. І якщо ти прислухаєшся до свого внутрішнього голосу, до своєї інтуїції, то зможеш прийняти правильне рішення. Результати не змусять на себе довго чекати - вечір буде плідним! В особистих взаєминах не допускай образ - ні зі свого боку, ні з боку партнера. Краще й правильно про все розмовляти - про свої потреби, побажання, про те, що не приймаєш, і що не подобається.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Стрілець Цей день принесе кілька важливих знайомств. Тобі варто замислитися про серйозні зміни. Настав час проявити активність і серйозно поговорити з керівництвом. У другій половині дня твої колеги можуть втягнути тебе в неприємну історію. Тримайся осторонь від пліток та інтриг, інакше зіпсуєш репутацію.

Козеріг Ранок буде звичайним. А ось у другій половині дня ти відчуєш на собі прояв закону Карми - "що посієш - те й пожнеш" - твої дії і слова дуже швидко знаходитимуть відгук у інших людей, і ти відразу побачиш їх руйнівну або творчу силу. Ця сила дуже швидко обернеться проти тебе. Увечері ти опинишся всередині якогось сімейного конфлікту. Постарайся не нагнітати ситуацію і згладити всі "кути" і протиріччя.

Водолій В сім'ї виникає напружена ситуація. Не варто доводити її до межі - коли перейдеш точку "Ікс" - повернення назад не буде. І це загрожує наслідками у віддаленому майбутньому. По обіді напруженість дня буде знята візитом друга або друзів і цікавими новинами від них. Погуляй із ними - рушайте в кіно, в клуб.

Риби День буде трохи нервовим і напруженим. Дуже ймовірний конфлікт із оточенням. Контролюй себе - нехай емоції не виходять назовні. Інакше таке поводження чревате наслідками у стосунках з людьми. Не берися за кілька справ водночас, розраховуй свої сили і ресурси. Вечір буде найоптимальнішим для побачень і особистих зустрічей.