Поліцейські Рівненського району викрили крадіїв лісу.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Повідомлення про незаконну порубку лісу до поліції надійшло вчора, шостого березня, близько шостої ранку від працівників Новоставського лісництва Клеванського лісгоспу.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що невідомі особи зрізали три дерева породи дуб у лісовому масиві між селами Мочулки та Руда Красна. Зловмисники встигли вже порізати на колоди, частину із яких вже вивезли, а інші – підготували для завантаження.

Крім того, неподалік місця події поліцейські виявили автомобіль «BMW» на іноземній реєстрації, який застряг у багнюці. Водій із Волинської області пояснив правоохоронцям, що насправді прямував у Сарни, але навігатор скерував його не по тій дорозі.

Транспортний засіб поліцейські вилучили та помістили на територію Рівне нського районного відділу поліції. Слідчі підготували клопотання до суду про накладання на нього арешту.

У цей час лісники повідомили, що вони помітили трьох невідомих підозрілих чоловіків, які вийшли з лісу поблизу села Руда Красна. Працівники сектору реагування патрульної поліції одразу затримали жителів Рівного, наразі вони спілкуються зі слідчими.

За фактом незаконної порубки лісу розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 246 Кримінального кодексу України.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic



pic



pic