Що віщують зорі рівнянам у день сьогоднішній:

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Сьогодні багатьох Овнів відвідає свіжа думка, оригінальна ідея. Якщо не приходять хороші новини, значить, вони вже десь поруч, і вам потрібно лише трохи терпіння, щоб їх дочекатися. Також, день посилює інтерес до містичного, стимулює фантазію, підвищує чуттєвість і загострює інтуїцію. Навіть в момент небезпеки не залишить вас незрозуміла впевненість у тому, що все буде добре.

Тельцям необхідна готовність до змін. Можливо, доведеться змінити імідж або темп дій. Типовим представникам знака може знадобитися ще трохи часу, щоб зібратися з духом і перейти до більш активного стилю життя. Енергійним Тельцям не варто будь-яку ціну прагнути на передній план. Нерішучим Тельцям зірки дають ще один день для перебору варіантів. Варто враховувати особливості навколишнього оточення і психологічної атмосфери. Добре мати зразок, ідеал, моральну підтримку.

Близнят очікує серія новин і змін. Позитивним чинником може стати позбавлення від брехні, невизначеності, залежності. З'явиться шанс знайти нових друзів або повернутися в коло колишніх однодумців. У той же час, попереду вас може чекати нова відповідальність, життя буде вимагати дисципліни і обмежень. Оптимістичному погляду на майбутнє може перешкодити стан здоров'я або поточних справ. Не виключена емоційна прив'язаність до певних людей чи місць, породжена звичкою.

Сьогодні Ракам забезпечений загальний душевний комфорт. Неприємності не здадуться катастрофічними, а подарунки долі можуть сприйматися як належне. Везіння часто полягатиме у вдалому уникнення проблем, а не в їх успішне подолання. Можлива схильність витісняти тривоги на периферію свідомості. Самозаспокоєність може перешкодити вчасно почути важливі новини, вловити зміну у відносинах або свіжі тенденції у професійній сфері. День гарний для усамітнення, спокійного відпочинку і творчості.

Левам не варто планувати на цей день публічні заходи. Обставини можуть змусити залишитися вдома або цілком поринути в якусь закриту сферу діяльності. Якщо ви маєте вільний час, можна присвятити цю добу сімейної історії та традиціям відпочинку в колі близьких, власного душевного світу. Важливо підтримувати позитивний, а не деструктивний емоційний фон. Найпростішим способом буде перегляд новин, в яких ви напевно знайдете щось цікаве для себе.

Дівам доведеться позбавитися від колишніх коливань, скорегувати загальний хід своїх думок або змінити кут зору на окрему проблему. Обставини змусять тимчасово перейти до іншого ритму життя. Можливо, вас чекає тест. У найближчі тижні вам належить швидше реагувати на виклики долі, стати чесніше по відношенню до себе та інших. Поворотну роль може зіграти звістка, відкриття, несподівана знахідка. Зміна зміцнить союз, якщо партнер підтримає вас або самостійно прийде до подібних висновків.

Для Терезів сьогодні значущі матеріальні теми, але не варто обмежуватися тільки ними. Корисно прислухатися до слів партнера: можливо, змінилися його думки або політика по відношенню до вас, назрів діалог. Не варто виступати з пропозицією, поки не висловиться друга сторона. Якщо планується шопінг, не варто забувати про ліки, інгредієнти для дієти, товари, пов'язані з подорожами і безпекою в дорозі. Вибір деяких покупок може бути навіяний чуттєвістю, тягою до екзотики або містики.

Сьогодні Скорпіонів бережуть вищі сили, у всякому разі, у багатьох представників знаку та їх близьких складеться саме таке враження. Допомога небес може виражатися у вдалому збігу обставин, хорошою інтуїцією, магнетичною привабливостю, умінні уникати проблем і скрізь знаходити свою нішу. Найбільший успіх чекає у сферах, де ви можете без шкоди для себе продемонструвати особисту харизму. Прекрасний день для зміцнення авторитету, вираження почуттів, демонстрації художніх талантів.

У цей день багато Стрільців тяжіють до самоти, здатні до інтуїтивним прозрінням. Якщо ви не можете обійтися без спілкування, сьогодні краще зробити своєю метою популярність у вузькому колі. Ви не будете мати суперників, якщо вірно відчуйте настрій і приховані потреби своєї аудиторії. Аж до ночі пріоритетом можуть залишатися нематеріальні цінності. Можливий підвищений інтерес до таємниць духовного життя, секретам сильних світу цього, темами ініціації, спокути, сексуальності, смерті і відродження.

Сьогодні Козероги чутливі до картин майбутнього. Незважаючи на передумови до кращого, багато представників знаку можуть бути надто критичними до себе або інших, звертати більше уваги на погане, а не на добре. Важливо бачити перспективу в позитивному світлі, не страждати надмірною підозрілістю. Також, цей день змушує змінити точку зору, спосіб мислення, ставлення до сформованого стилю навчання або режиму контактів. Може назріти розмова з колегами, домочадцями або близькою людиною.

Водолії схильні до сильних переживань і піддаються впливам, що не обов'язково погано. Наприклад, вдалий емоційний резонанс з потрібними людьми допоможе поліпшенню матеріального становища. Життя пропонує не замикатися у власному світі і знову стати більш товариськими. Можливо, вам пора подумати про наступній фазі навчання, про невелику подорож або нових знайомствах. При цьому вам доведеться підійти більш відповідально до вибору оточення і критичніше поставитися до інформаційних джерел.

Рибам зірки дарують день натхнення і віри в краще. Це прекрасна доба для тих представників знаку, які потребують вчителя, покровителя, гідному прикладі, яскравою мотивації, а також похвали, визнання, підйомі самооцінки і підвищення рівня любові до себе. Духовні і моральні пріоритети можуть стати важливіше матеріальних, але й останні не будуть забуті. До конкретних думкок та бажань нового типу, що виникають сьогодні, краще поставитися з обережністю: швидше за все, вони потребують уточнення.

Джерело: ukr.media