Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Овнам доведеться рахуватися з визначеними лімітами. Не виключена холодність, стриманість або інтригуюча скритність з боку близької вам людини. Партнер, начальник, клієнт займе жорстку позицію, яку доведеться прийняти, якщо ви хочете співпрацювати. Варто цінувати чужий час і поважати чужі принципи. Будьте готові виконувати зобов'язання, враховувати соціальні норми, регламенти і ритуали, брати до уваги вимоги старших людей, професійні стандарти або диктат офіційних структур.

Для Тельців день може початися з перебору варіантів у приємній невизначеності. Не виключено, що про майбутнє ви будете думати більше, ніж про сьогодення. До полудня доведеться зайняти більш чітку позицію. Можливо, ви втратите незалежність, не зможете залишитися в стороні від подій, будете змушені взяти на себе обов'язки. Якщо в центр вашої уваги потрапить здоров'я або зовнішність, найбільш актуальні охолоджуючі, освіжаючі або обмежуючі заходи, наприклад, кріо-методи, повітряні ванни, дієта.

Близнюкам варто утриматися від рішень у першій половині дня, так як це період протиріч і невпевненості в собі. Особливо сумнівні думки і вчинки, продиктовані хвилинними емоціями. Бажано взяти тайм-аут на роздуми або підготовку, не відповідати на провокації і не підштовхувати до негайної дії інших людей. У другій половині дня не завадить проявити більше відповідальності у вихованні дітей, обачності в розвагах і принциповості в любовних питаннях.

Для Раків цей день може початися з сумнівів. До середини дня події вкажуть єдино правильний і можливий шлях, і вам доведеться прийняти його, навіть якщо він вам не дуже подобається. Не виключено, що життя зробить вибір за вас, поставивши перед фактом. Можливі обмеження. Стиль поведінки може задати сімейна обстановка, воля батьків або партнера. Багатьом Ракам доведеться підкоритися наказу старших або, навпаки, взяти на себе відповідальність. Комфорт буде залежати від готовності прийняти ситуацію.

Левам варто утриматися від суєти і поспіху. Не завадить тверезо оцінити стан справ і свої можливості. Щоб вихідні пройшли вдало і не залишили неприємного осаду, корисно заздалегідь визначитися, в чому ви зараз вільні, а в чому ні. У цьому випадку, ви не будете витрачати час, сили і кошти на те, над чим ви не владні. Варто критичніше поставитися до вибору компанії, маршруту, місце перебування, рахуватися з станом свого здоров'я та графіком роботи, вчасно залишати виснажливі заходи.

Початок цього дня Діви можуть провести в розгубленості, сумніви, підозри. Для багатьох Дів головним магнітом стане поведінка іншої людини, чиї слова або вчинки вони будуть намагатися розгадати і пояснити собі будь-якими способами. Зірки підказують, що ви маєте мало впливу на ситуацію, поки ваш партнер або супротивник тримає інтригу, і радять почекати розвитку подій. У другій половині дня не зашкодить ощадливість у витратах, або прискіпливість при виборі покупок і акуратність у платежах.

Терезам доведеться стати стриманіше, дотримуватися графіка, правил. Актуальні самообмеження: дисципліна, дієта. Варто почекати середини дня, до цього часу ситуація почне набувати ясні образи. Ви зможете краще усвідомити свої потреби, побачити істину межу своїх прав або межі території. Залежно від статусу, ви опинитеся в підпорядкуванні або гостріше відчуєте тягар відповідальності. Конкретизувати, а часом і зсужувати ваші можливості може професійна, житлова, сімейна обстановка.

Початок цього дня Скорпіони можуть присвятити обмірковування різних альтернатив. Сценарій майбутнього розвитку подій може підказати минуле. Ідеї не варто поспішати втілювати в реальність: власна помилка або випадок можуть зробити ваші зусилля недійсними. У другій половині дня необхідно грати за правилами, серйозніше ставитися до офіційних і прирівняним до них зобов'язань. У відносинах краще чесність, а не інтрига. Не варто афішувати джерела одержуваної підтримки.

Стрільцям не варто довіряти ранкової інформації. Не дуже продуктивними будуть і власні ідеї. Зірки не радять наполегливо продовжувати йти в невірному напрямку: підсумком може стати не поліпшення ситуації, а загострення проблем. Друга половина дня підкаже потрібний стиль дій і заодно позначить межі, за які вам зараз не варто виходити. Далекоглядна спритна тактика допоможе вам знайти свою нішу в подіях або місце в колективі. Небажані покупки і вкладення, особливо стратегічні.

Для Козерогів день може початися з неоднозначної новини, додаткових роздумів або досліджень. Зірки радять обмежитися роботою з інформацією, так як будь-які дії можуть виявитися помилковими, особливо ближче до вечора. У першій половині дня ви можете всього лише повторити некритичну помилку, тоді як у другій ризикуєте допустити явний стратегічний прорахунок. Від вільного експерименту сьогодні краще відмовитися, а в неминучих справах проявити максимум наполегливості та зібраності.

Вранці Риби будуть залежні від обставин і думок. Невизначеність може підсилити ваші або чужі муки вибору. На щастя, у багатьох Риб збережеться можливість впливати на події неявно і тонко, наприклад, поволі вселяти щось співрозмовнику, або читати його думки. Діалог може завершитися на двоїстої ноті, але не виключено, що це у ваших інтересах. У другій половині дня бажано відмовитися від яких би то не було інтриг, в будь-якій справі і відносинах скрупульозно дотримуватися «букви закону».

Джерело: ukr.media