1 березня о 12 годині в приміщенні Рівненського обласного краєзнавчого музею відбудеться захід «Згадаймо разом», присвячений четвертій річниці подій на Майдані та тим, хто за волю і кращу долю України віддав найдорожче – життя.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Україна – країна смутку і краси, країна, де найбільше люблять волю і найменше мають її, країна гарячої любові до народу і чорної йому зради, довгої, вікової, героїчної боротьби за волю. Ми повинні пам’ятати і не забувати героїчні сторінки, коли проливали кров патріоти. Адже хто не знає минулого, той не вартий майбутнього. Ще довго-довго, з покоління в покоління будуть передавати батьки синам і дочкам, а ті своїм дітям спогади про тих, хто залишив життя земне у 2013-2014 рр. Ця подія сколихнула весь світ, не залишила байдужою жодної душі.

Саме тому на заході після спогадів будуть показані документальні фільми журналістів РТБ про рівненських Героїв Небесної сотні: Арутюняна Георгія, Городнюка Івана, Опанасюка Валерія та Храпаченка Олександра. Автор проекту – Галина Шепель.

На захід запрошені: родичі, друзі та знайомі Героїв Небесної сотні, учасники подій на Майдані 2013-2014 р., Галина Шепель.