Життя без цивілізації. Заручниками комунальних негараздів стали кілька сотень жителів центру Рівного. У двох п'ятиповерхівках на вулиці Парковій уже дві доби немає світла. Люди бідкаються, живуть у темряві та холоді. Температура повітря в деяких помешканнях ледь сягає 10 градусів. Мешканцям Паркової довелося повикидати із холодильників усі запаси харчів. Тим часом ремонтники ЖКП і Рівнеенерго лише на другий день після аварії визначили, що насправді сталося.

Зіпсовані продукти, холоднеча, напівтемні помешкання. Уже другу добу, жителі двох будинків на Парковій живуть без електроенергії. Надія Степанівна зізнається, викинула з холодильника геть усі продукти. Удома ходить у кількох светрах та теплому халаті. Та найбільше жінку обурюють не комунальні негаразди, а реакція працівників служб, які повинні їх ліквідовувати.

Лише на другу добу після аварії ремонтники з Рівне нерго встановили її причину. Кажуть, мешканці самі винні у тому, що сталося. Перевантажили електромережу. Мовляв, через відсутність опалення, щоб зігрітися люди вмикали забагато електроприладів.

Працівники з ремонтної бригади, яка намагається відновити електропостачання на запитання мешканців - коли ж з'явиться світло, відповідати відмовляються, а відтак чи доведеться мерзнути і жити у пітьмі людям на Парковій і в ці вихідні поки невідомо.