Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

ОВЕН

Якщо до виконання будь-якого завдання ви підійдете не поспішаючи і перед тим, як діяти, все обміркуєте, то можете розраховувати на хороший результат. А до незавершених справ поверніться трохи пізніше. Цей день сприятливий для походів по магазинах і великих придбань.

Телець

Потрібно дотримуватись обережності при спілкуванні з новими знайомими. Ви можете залучити непорядних людей. Тому перед тим, як відверто розмовляти з сторонніми, добре подумайте. Постарайтеся не сперечатися з коханою людиною.

Близнюки

Тримайте під контролем свої слова, і перед тим, як що-небудь вимовити вголос, добре подумайте. Більшість неприємностей, які можуть виникнути, будуть пов'язані саме з зайвої балакучістю, і якщо ви опинитеся себе здатними контролювати, зможете уникнути їх.

Рак

Якщо щось не виходить, перебудуйте і спробуйте новий варіант. Вам буде надана можливість домогтися успіху відразу в декількох напрямках. А похвала близьких людей і колег підбадьорить і додасть сил. Зараз вам потрібні фізичні навантаження, щоб швидко знімати напругу.

Лев

Ніяких серйозних змін до гіршого даний період не принесе. Ви будете готові зайнятися новими справами, так і розквитатися зі старими боргами зумієте. День сприятливий для нових знайомств, захоплень і любові. Будьте уважними до свого здоров'я.

Діва

Ніяких неприємних і казусних ситуацій виникнути не повинно. Йде сприятливий час для розширення кругозору, особливо якщо цим зайнятися разом з близькою людиною. Не варто брати кредити. Давати в борг навіть невеликі суми теж не рекомендується.

Терези

Даний період невдалий для людей, які збираються з'ясовувати стосунки, вирішувати спірні питання та налагоджувати контакти. Зате тим, кому потрібно натхнення, день обіцяє удачу. Якщо на вашому горизонті з'явиться нова людина, то вона може зіграти важливу роль.

Скорпіон

У цей період небажано братися за складні справи. Проте не слід відмовлятися від ділових зустрічей і переговорів. Будь-які суперечності будуть розв'язані, якщо не будете поспішати і спочатку розберетеся в ситуації, що склалася. Не забувайте враховувати думку оточуючих людей, особливо якщо дорожите відносинами з ними.

Стрілець

День може піднести неприємні сюрпризи в області піднесених почуттів. Потрібно постаратися приділяти більше уваги і турботи своїм близьким. Зараз ви здатні образити або принизити їх інтереси. З-за цього спливуть давні образи і претензії.

Козеріг

Цей день буде плідним, хоча самі ви можете відчувати незадоволення собою або тим, що вас оточує. Постарайтеся не брати на себе підвищених зобов'язань, уникайте надмірних навантажень. Займайтеся тим, що дається без праці.

Водолій

Душевна рівновага і гарний настрій будуть вашими супутниками. Цей період варто присвятити побудові планів на майбутнє, урізноманітнити своє дозвілля, більше бувати на свіжому повітрі. А також можна пройтися по магазинах і придбати те, що захочеться.

Риби

Йде сприятлива пора для всього, що пов'язане з любов'ю. Тим, хто ще не знайшов свою половинку, треба подивитися по сторонам. А ті, чиє серце вже зайняте, можуть чудово провести час в товаристві коханої людини. Складіть на даний час програму для спільного відпочинку і розваг.