Повідомлення про виявлений підозрілий предмет на вулиці Соломії Крушельницької обласного центру надійшло до поліції сьогодні, 19 лютого, близько 13 години від працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

На місце події прибула слідчо-оперативна група, працівники вибухотехнічного відділу ГУНП та інші екстрені служби.

pic За результатами огляду спеціалістами-вибухотехніками стало відомо, що у підвалі знаходився вибуховий пакет промислового виробництва.

pic

Поліцейські встановили, що місцевий мешканець пішов до підвалу у справах, де з полиць упав підозрілий предмет. Чоловік його виніс на вулицю і повідомив рятувальників. Поліцейські вилучили пакет для подальшого знищення.

pic

Правоохоронці застерігають громадян виявлення вибухових пристроїв дотримання простих правил збереже ваше життя, життя рідних, близьких і інших людей: не чіпайте, не пересувайте, не розкривайте виявлений предмет; зафіксуйте час виявлення предмета; намагайтесь зробити все можливе, щоб люди відійшли якнайдалі від знахідки; обов’язково дочекайтеся прибуття слідчо-оперативної групи, адже ви є важливим свідком. Не вживайте самостійно ніяких дій зі знахідками або підозрілими предметами, які можуть виявитися вибуховими пристроями, – це може призвести до їхнього вибуху, численних жертв і руйнувань.

pic

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.