Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Овен

Перший місяць нового року принесе Овнам чимало клопоту. Справжня атака з негативних аспектів відразу від шести планет триватиме практично весь місяць, хоча торкнеться різних представників вашого знака в різний час протягом січня. Особливо неприємним цей місяць виявиться для народжених на початку і середині знаку Овен (кінець березня – 10 квітня). Сатурн може обмежити ваші можливості, не давати вам розгорнутися в повну силу. І це ще в кращому випадку! Щоб не піддаватися негативному впливу Сатурна, будьте уважні і чемні зі старшими, начальством, представниками влади. Не порушуйте закони, не починайте в цей період судових розглядів.

Телець

Гороскоп на січень 2018 року Тельцю обіцяє домашні турботи і клопоти на роботі. Вам належить самостійно вирішувати побутові та фінансові проблеми, які залишилися ще з року Червоного Півня. Якщо Телець не розбереться з усіма навислими неприємностями, то депресія йому забезпечена. Бажано, в січні 2018 року підвищувати самооцінку і ізолювати себе від рутинних і непотрібних справ. У крайніх випадках, шукайте підтримку у родичів і друзів. Вільна й незалежна натура Тільця дозволить йому докорінно змінити багато сфер життя. Тільки не поспішайте і не звинувачуйте себе в хибах. У 2018 році гороскоп не радить вам забувати про тих, хто неодноразово допоміг вибратися з важких ситуацій. Можливі, як дрібні, так і великі придбання – машина, квартира і котедж. Тельцю слід частіше бачитися з друзями, знайомитися з людьми і налагоджувати ділові контакти. Якщо в січні 2018 року з азартом візьметеся за нові справи, то самі усвідомлюєте, що здатні на грандіозні звершення. Не бійтеся йти своєю дорогою, особливо, якщо вона вірна і пряма. Якщо Телець не буде лінуватися, то дуже швидко прийде до бажаного результату.

Близнюки

Лише остання декада січня буде відзначена для Близнюків активними аспектами. Так складаються зірки, Сонце в астрологічній карті Близнюків не підпадає в самому початку цього нового року під яке-небудь істотний вплив. Звичайно, астрологічна карта кожної людини містить в собі не лише Сонце, але й інші планети і компоненти. Однак загальний гороскоп для знака Зодіаку описує тільки Сонце, всі інші показники можна побачити виключно в особистому гороскопі, складеному на дату і час народження. Тому звернемося до Сонця. Остання декада січня обіцяє бути для Близнюків досить успішною і приємною. Ви зможете приділити увагу своїм близьким, проявити чи отримати підтвердження любові. В роботі та іншої особистої діяльності також все буде складатися благополучно. Але все ж червневим Близнюкам слід проявляти пильність і не довіряти неперевіреній інформації, так як Нептун вже довгий час створює з вашим Сонцем негативний аспект. На жаль, його дія триватиме ще багато місяців, тому не давайте себе обдурити і не обманюйте самі.

Рак

Гороскоп на січень 2018 року Раку рекомендує бути більш розкутим і сміливим у вчинках. Менше заглядайте в минуле, щоб успішно реалізуватися в сьогоденні. Слідуйте своїм принципам і поглядам, тоді вас почнуть поважати ще більше. Але з близькими людьми Раку потрібно, навпаки, бути більш щирим і відвертим.В особистому житті Раку доведеться самому приймати рішення, від якого залежить майбутнє – його і обранця. Якщо відчуваєте, що не готові до серйозних стосунків, то краще присвятіть себе кар'єрі. Тим більше, що гороскоп на січень 2018 року для Раку приготував сюрпризи і в робочій сфері. Вас не тільки підвищать у посаді, але і піднімуть зарплату. У такому успіху Рак може похвалити себе – за працьовитість і старанність. Гороскоп на січень 2018 року Раку обіцяє спокійний і емоційно рівний місяць. Іноді вам буде складно змусити себе піти в гості, адже вдома так добре і комфортно. Якщо у Рака є давні болячки, то в січні 2018 року потрібно не забувати про заходи профілактики. Частіше гуляйте, одягайтеся тепліше і пийте вітаміни.

Лев

Початок нового року Леви проведуть в цілому благополучно. Лише ті представники знаку, які народилися після 5 серпня, можуть зіткнутися з перешкодами у справах. Зараз підходящим для вас буде девіз: краще менше, та краще. Не женіться за двома зайцями, беріться тільки за дійсно невідкладні справи, а решта поки нехай почекають. Друга половина січня може стати більш напруженою, особливо для липневих Львів. Сонце і Венера опиняться в опозиції з вашим знаком, тому у стосунках з коханими і значимими для вас людьми можливо напруга. Також це не найсприятливіший час для дорогих покупок і наведення краси, будь то ваша зовнішність або оздоблення житла. Не зовсім гладко можуть просуватися і інші ваші ініціативи або спроби самореалізації.

Діва

Гороскоп на січень 2018 року Діві обіцяє благополучний час, коли можна без перешкод дійти до результату у всіх сферах життя. Ви знайдете час для всього – роботу, любові і відпочинку. Головне, не боятися різких змін і не занадто чіплятися за минуле. Діві в січні 2018 року не слід упускати з виду дрібниці. Адже, від них залежить успішний результат більш важливих справ. Гороскоп радить Діві зустрітися з людьми, з якими давно не спілкувалася. Це можуть бути, як дружні, так і любовні зв'язки. Хоча, не варто з усього витягати лише вигоду, інакше люди від вас відвернуться. Січень 2018 року для Діви буде яскравим і незабутнім місяцем. Навіть рутинна робота здасться цікавою, і не буде пригнічувати, як раніше. В роботі Діва знайде чесних і надійних партнерів, що відмінно позначиться на кар'єрі та фінансах. Гороскоп кар'єри, фінансів на січень 2018 року Діві обіцяє новий виток у професійному розвитку. Можливо, що ви навіть підете вчитися або запишіться на курси іноземної мови. У зв'язку з вашою постійною зайнятістю, можуть виникнути проблеми у відносинах з родичами і коханою людиною. Діві потрібно розпланувати час так, щоб не обделать увагою близьких людей.

Терези

Складним виявиться для Терезів перший місяць нового року. Весь січень ті Ваги, які народилися в жовтні, будуть змушені протистояти негативним аспектам Сонця, Венери і Меркурія. Ці аспекти можуть вносити у ваше життя неприємні моменти, що стосуються як вашої діяльності, так і відносин з близькими. Необдумані покупки, невдалі експерименти із зовнішністю або проблеми в поїздках і різних способах комунікації можуть зіпсувати вам настрій. На щастя, така ситуація триватиме лише першу половину місяця. Але і в другій половині січня жовтневі Ваги повинні проявляти терпіння і не рубати з плеча. Плутон, як і раніше, негативно впливає на ваше Сонце, особливо якщо ви народилися після 10-ого жовтня. Тому вам краще завжди бути готовими до не зовсім приємним для вас змінам. Для вересневих Терезів актуальним у січні буде лише один негативний аспект – з Сатурном. Цей аспект застерігає від будь-яких порушень закону, не сприяє зверненням до представників влади і в різні адміністративні органи, провокує проблеми зі старшими за віком або по положенню людьми. Перечекайте проходження Сатурна по першим градусам Козерога, будьте пильні і не здійснюйте правопорушень.

Скорпіон

На початку 2018 року у Скорпіона настають зміни у всіх сферах життя, тому приймати їх потрібно з гордо піднятою головою. Якщо виключіть авантюрні заходи і ризики, то подолаєте всі перепони. Скорпіону гороскоп рекомендує ретельно продумувати всі справи, особливо, якщо на кон поставлена ваша кар'єра і гроші. Творчі особистості будуть сповнені ідей і цікавих планів. Тільки будьте впевненіше і тримайте емоції під контролем. Будь-яку роботу в січні 2018 року Скорпіону потрібно логічно завершувати. Пристрасть і імпульсивність не завжди допомагають досягти високих результатів. Собака радить бути учтивее навіть з конкурентами, які будуть будувати підступи до початку року. Намагайтеся обернути все на свою користь, тоді ситуація стане ясніше і безхмарнішим. Гороскоп на січень 2018 року Скорпіону радить стежити за словами і діями. В любовній сфері Скорпіон у січні зустріне гідного партнера. Не бажано ділитися секретами особистого життя навіть з друзями. Гороскоп на січень 2018 року Скорпіону не рекомендує витрачати більше, ніж він заробляє. Економія повинна бути в пріоритеті, як і раціональний підхід до покупок. Звичайно ж, обмежувати себе у всьому Скорпіону не слід. Якщо вирішите зробити подарунок близькій людині, то не шкодуйте коштів. У плані здоров'я в січні 2018 року потрібно зробити акцент на психічному стані. Виїжджайте на природу, ходити на лижах і робіть ранкові пробіжки. Головне, не бійтеся тимчасового самотності. Саме воно допоможе Скорпіону розібратися у всіх нюансах, як душевних, так і професійних.

Стрілець

Хороший період Скорпіонів очікує на початку нового року. Особливо це стосується листопадових представників знаку. Позитивні аспекти з Сонцем і Венерою, а також проходження по Скорпіону Юпітера і Марса зроблять ваше життя насиченою і яскравою. Ви зможете отримати задоволення від покупок і подарунків, з радістю провести час з улюбленими, проявити себе в соціальній діяльності, – словом, буде багато приємних можливостей. Менше подій в січні у жовтневих Скорпіонів. Але і вам також може посміхнутися успіх у тих сферах, які мають відношення до начальства, різним організаціям та офіційним особам. Якщо вам необхідно врегулювати юридичні питання або звернутися до представників влади з якимось проханням, документами, то в січні саме час це зробити. Також можете скористатися початком нового року для спілкування зі старшими друзями і родичами, приділіть їм увагу, займіться вирішенням їх нагальних проблем.

Козеріг

Гороскоп на січень 2018 року Козерогові радить бути активніше, а не байдуже дивитись. Якщо впевнено подивіться в майбутнє, то і даний надихне вас на звершення. Козеріг не дуже вітає різкі зміни, але в січні 2018 року йому доведеться з ними змиритися. Будьте сміливим, спритним і наполегливою. У січні 2018 року у Козерога можуть з'явитися проблеми з фінансами. Доведеться розписати сімейний бюджет до копійки і гарненько економити. Жінка-Козеріг дізнається про те, що скоро стане мамою. Така приємна і несподівана новина допоможе налагодити стосунки з деякими родичами і запланувати багато нових справ. Гороскоп на січень 2018 року Козерогові рекомендує звернути увагу на стан ендокринної системи. Якщо неприємні симптоми у вас не вперше, то терміново відвідайте лікаря.

Водолій

Початок нового року Водолії зустрінуть без особливих проблем. І хоча Юпітер все ще негативно впливає на народилися після 10 лютого представників вашого знаку, але цей вплив стає все слабшим. Воно може виражатися в надмірній завантаженості не самими приємними справами, а також у тому, що оточуючі не завжди будуть розділяти ваші погляди і думки. Але в іншому січень складеться для Водоліїв цілком благополучно, особливо приємним він стане для січневих представників знаку: ніякі негативні аспекти не торкнуться вас, а позитиву буде більше, ніж достатньо. Тож святкуйте Новий рік радісно і весело, одаривайте близьких подарунками та увагою, вирушайте в подорожі, прикрашайте себе і своє житло – все у вас зараз виходитиме легко і з задоволенням.

Риби

Виключно сприятливими аспектами буде відзначено початок нового року для Риб. Ваш знак Зодіаку опиниться в січні в самому виграшному становищі, ніякі негативні впливи не будуть зачіпати його протягом усього місяця. Тому практично всі представники Риб в січні, кожен у свій час, зможуть випробувати повний спектр гармонійних аспектів від ближніх і далеких планет і скористатися ними з максимальною вигодою. Ви можете планувати будь-які справи або присвятити час відпочинку, зайнятися юридичними питаннями або присвятити час близьким, здійснювати покупки або заглибитися в самореалізацію, – все це тепер доступно для вас. Звичайно, значення має також розташування інших планет у вашому особистому гороскопі, але те, що стосується Сонця, в січні буде однозначно гармонійно для Риб. Не пропустіть це прекрасний час, використовувати його по максимуму.