Незабаром такі довгоочікувані новорічні свята. І зовсім не хочеться усі святкові вихідні проводити вдома. Багато хто вже задумався про те, як весело зустріти Новий Рік-2018 та де відпочити цієї зими. Туристичні агенції Рівного пропонують багато цікавих та захоплюючих новорічних турів. Ви може вирушити у зимові Карпати чи помандрувати старою Європою. Насолодитися літом у сонячному Єгипті або ж поринути в екзотичну атмосферу Таїланду чи Індії.

Якщо ви вже плануєте свій відпочинок, пропонуємо огляд туристичних агенцій Рівного, які допоможуть зробити вашу зимову відпустку незабутньою.

Туристична агенція "Занзібар"

Не хочете святкувати Новий Рік вдома? Прагнете нових вражень та відчуттів? А чому б не вирушити на новорічні свята десь у казкове Закарпаття, Європу чи до екзотичної Індії, Таїланду або Шрі-Ланки. Туристична агенція "Занзібар" пропонує рівнянам найцікавіші та найоригінальніші варіанти зустрічі Нового року.

Ви можете зустріти Новий Рік в улюблених зимових Карпатах. Відпочити від міської метушні, насолодитися неймовірними краєвидами Закарпаття, оздоровитися у термальних джерелах та провести вихідні з близькими у справжнісінькій зимовій казці.

pic Для тих, хто хоче вирушити на Новий Рік до Європи туристична агенція пропонує провести свято у Кракові, Будапешті, Берліні або ж у Римі. Новорічна атмосфера величних міст Європи зробить свято незабутнім. Ще одним ідеальним місцем зустрічі Нового Року є батьківщина Санта-Клауса – Фінляндія. Така подорож стане незабутньою для ваших дітей, та і дорослим допоможе глибше поринути у новорічну казку.

Ну а якщо ви хочете провести цей Новий Рік нетипово – то відпочинок на новорічні свята у Єгипті, Таїланді, Шрі-Ланці, Індії, ОАЕ відмінний вибір. Коли вдома зима, ви можете насолодитися сонцем, морем та пляжами екзотичних країн.

pic

Контакти:

Туристична агенція "Занзібар"

м. Рівне , просп. Миру 11, оф.2
тел. (0362) 40-12-20
(067) 362-08-13
skype: zanzibar-rivne
Facebook: www.facebook.com/zanzibar.rivne

Туристична агенція "HappyWay"

Вам набридла буденність і ви хочете вже поїхати на зимовий відпочинок, то новорічні свята – це відмінна пора вирушити у подорож. Туристична агенція «HappyWay» допоможе зробити ваші свята незабутніми.

Туристична агенція пропонує на новорічні свята відвідати Карпати. Це відмінний вибір для любителів гірськолижного відпочинку та для тих, хто хоче насолодитися зимовими краєвидами та народним колоритом Закарпаття. Подивитись на Новорічні Карпати, відвідати лижні та екскурсійні тури можна за ціною від 1050 грн/особу.

pic Якщо ви прагнете нових вражень, то відпустку можна провести у Європі. Атмосфера свята, веселощів у поєднанні з величчю старої Європи зробить ваші свята незабутніми. А для тих, хто хоче насолодитися пекучим сонцем взимку, "HappyWay" пропонує поїхати до Єгипту, Таїланду, ОАЕ чи на Мальдівські острови. Літо серед зими, що може бути кращим?! Сім ночей у Єгипті - від 432$ за двох, Десять ночей - від 546$ за двох.



pic Відпочинок взимку подарує яскраві та незабутні враження для всієї родини. Подорожуйте разом із туристичною агенцією «HappyWay».

Контакти:
Туристична агенція "HappyWay"
м. Рівне , вул. Чорновола, 1, офіс 309 (приміщення Укртелекому).
Телефон: +38 (093) 25-88-486
+38 (066) 30-50-482
+38 (096) 78-57-131
Instagram: https://www.instagram.com/happyway_travel/
Facebook: https://www.facebook.com/travel.happyway
Офіційний сайт: http://happyway.in.ua/