Це стало можливим завдяки відкриттю реконструйованого дитячого садочка у Франівці та двох груп для дошкільнят у новозбудованій Горбаківській школі, що у Гощанському районі.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

За кілька місяців частину приміщення колишньої Франівської початкової школи реорганізували під сучасний дошкільний навчальний заклад «Пізнайко», розрахований на 22 дитини. На реконструкцію будівлі витратили 470 тисяч гривень з районного та сільського бюджетів. Там утеплили та пофарбували фасад, встановили нові металопластикові вікна, всередині зробили ремонт, придбали нові меблі, облаштували кухню та туалети.

Також 43 дитини зможуть отримувати дошкільну освіту завдяки відкриттю двох груп у Горбаківській школі. У сучасному приміщенні комплексу створили комфортні умови для перебування дітей. Там облаштували сучасні класи з новими меблями, ігрові та кімнати відпочинку. Для цього сільська рада виділила 300 тис. грн.

Загалом цьогоріч на Гощанщині реконструйовали два дитячі садки і незабаром розпочне свою роботу добудований дитсадок «Малятко» у Гощі.

Про це повідомляє прес-служба Рівне нської ОДА.