11 грудня о 22:56 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу, за адресою: місто Рівне вулиця Мельника,14. За вказаною адресою було негайно направлено два чергових відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Рівне та оперативно-координаційний центр обласного управління.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

По прибуттю на місце виклику рятувальники встановили, що загоряння виникло в підвалі 9-ти поверхового житлового будинку. Бійці ДСНС швидко подали на гасіння пожежі два водяних стволи. В зв’язку з сильним задимленням співробітники Служби порятунку працювали в апаратах захисту органів дихання та зору. Разом з тим рятувальники евакуювали 10 мешканців житлового будинку. Після ліквідації пожежі рятувальники виявили тіло чоловіка, якого передали працівникам швидкої медичної допомоги. Чоловіка було доставлено до лікарні де він згодом помер. О 23:15 пожежу було локалізовано. А о 23:24 повністю ліквідовано.

До ліквідації пожежі було задіяно три одиниці спец техніки ДСНС та 11 рятувальників. Наразі всі обставини даної пожежі з’ясовуються.

Рятувальники Рівне нщини вкотре закликають громадян дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки.

pic



pic

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівне нській області.