Під час ліквідації пожежі в дев’ятиповерховому житловому будинку в місті Рівне рятувальники евакуювали 7 людей з яких двоє дітей

Учора, 6 грудня, о 23:24 до служби порятунку Рівне нщини надійшло повідомлення про пожежу в дев’ятиповерховому житловому будинку за адресою місто Рівне , вулиця Кавказька, 6. За вказаною адресою негайно було направлено два чергових відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС.

По прибуттю рятувальників за вказаною адресою було встановлено що горить ліфтова шахта. Через що утворилось сильне задимлення верхніх поверхів дев’ятиповерхового житлового будинку. Рятувальники оперативно провели евакуацію з верхніх поверхів 7 людей з яких двоє дітей.

Потому за допомогою шанцевого інструменту вогнеборці відкрили ліфтову шахту та подали на гасіння пожежі водяний ствол. Через надто сильне задимлення вогнеборцям довелося працювати в апаратах захисту органів зору та дихання. Жертв та постраждалих серед мешканців дев’ятиповерхівки немає.

О 23:42 пожежа була локалізована, а о 00:02 повністю ліквідована. До гасіння пожежі було залучено 2 одиниці техніки ДСНС та 11 рятувальників.

Причина пожежі та збитки встановлюються.

Повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівне нській області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

pic



pic