Новини Рівного. Відео on-line. Все про телекомпанію - Телеканал «Рівне 1»
33001 Україна, Рівне Петра Могили, 28 Г
096-11-400-11 info@rivne1.tv
Nеw York Strееt Pіzzа:
Nеw York Strееt Pіzzа: поринь у атмосферу американського мегаполісу
Nеw York – місто зі своєю власною атмосферою. Когось приваблює шалений темп життя городян. Для когось це місто можливостей і старту для нових звершень. Комусь довподоби магазини, кафе і ресторани, які там повсюди. Це місто - добре знайоме нам з американських фільмів та серіалів. Напевно, переглядаючи фільм, де події розгортаються саме у Нью-Йорку, спадало на думку, що не погано було б опинитися у якомусь типовому Нью-йоркському ресторанчику на Манхетені та поринути глибше в атмосферу величезного мегаполісу.
Ну а справді, чому б ні?!
Це цілком реально із Nеw York Strееt Pіzzа, що на Покровському у Рівному.
Тут ви забудете про плин часу та відчуєте себе постійним гостем одного із ресторанів Уолл-стріт.
Невимушена атмосфера Nеw York Strееt Pіzzа у Рівному з типово американською простотою та шармом і вишуканістю водночас притягує і змушує повертатися до закладу знову і знову. Продуманий до дрібниць, стриманий і сучасний дизайн передає увесь шарм Нью-йорку

Тут ви зможете весело та драйвово відпочити у великій компанії. Або ж приємно та затишно провести час із другом, подругою чи коханою людиною. Nеw York Strееt Pіzzа – відмінне місце для ділових зустрічей та бізнес-ланчів. Ну або ж, поспішаючи, можна просто забігти на чашку кави та випити ароматне американо чи еспресо.

Ну а кухня Nеw York Strееt Pіzzа нікого не залишить байдужим. Тут по-справжньому смачно. І, навіть, найвибагливіші гурмани та невблаганні кулінарні критики будуть вражені. А ще у закладі великий вибір страв. Тут тобі і піца та лазанья, суші, млинці, картопля-фрі чи по-селянськи, перші страви, вишукані десерти та смачні напої. Саме інтернаціональна кухня є родзинкою закладу.
Піца. Паста. Лазанья

Той, хто обожнює піцу обов'язково буде узахваті від того як її готують у Nеw York Strееt Pіzzа. Вам більше не захочеться піти на піцу до інших піцерій міста. Адже тут ви оберете свою улюблену. Ну, а хто просто любить італійську кухню може спробувати лазанью чи пасту.



Азіатські супи

Місо з вугрем, креветками чи лососем. А чому б не спробувати? Азіатські супи прийдуть до вподоби тим, хто обожнює азіатську кухню або любить куштувати щось нове та екзотичне.
Млинці та американські капкейки

Відмінний сніданок чи ланч. Швидко та, головне, смачно. Експерементуйте із начинками – це зробить прості страви дуже смачними та
незвичайними.


Роли, макі, сашимі, нігірі

Обожнюєш азіатську кухню? Каліфорнійські роли з тигровою креветкою, макі з вугрем, нігірі з тунцем, сашимі з червоною ікрою – вже звучить смачно, чи не так? І це ще не все. У Nеw York Strееt Pіzzа величезний вибір і кожен знайде щось до смаку.
Гриль меню

Для тих хто хоче ситно поїсти – саме те.
Соковитий стейк з телятини, ковбаски гриль, чи стейк із лосося стане відмінним вибором.


Десерти

Ну і як же після ситного обіду без десерту. Солоденьке стане не тільки смачним завершенням трапези, але й обов'язково підніме настрій.
Чому варто відвідати Nеw York Strееt Pіzzа у Рівному, що на Покровському?
Смачно поїсти та спробувати нові страви. Nеw York Strееt Pіzzа постійно розвивається та створює нові й нові гастрономічні шедеври. Заклад пропонує інтернаціональну кухню, і кожен знайде щось своє.
Відмінна можливість відволіктися і поринути в атмосферу міста-мегаполісу.
Чудово провести час із друзями та близькими. Nеw York Strееt Pіzzа – чудовий заклад для святкування Дня Народження, вечірніх посиденьок з друзями та корпоративів.
Nеw York Strееt Pіzzа у Рівному

Nеw York Strееt Pіzzа – заклад, який вирізняється з поміж інших. Стильний інтер'єр надає закладу особливого шарму, простоти та елегантності. Відразу кидається в очі продуманість деталей інтер'єру, здавалося б - до неможливості ідеально.
Ну і кухня… Вишукана європейська, проста американська, екзотична азіатська – це все вдало поєднано Nеw York Strееt Pіzzа. Тут кожен гурман знайде «своє».
Є заклади до яких хочеться повертатися знову і знову, які стають чиїмись особливими місцями, в яких залишаються щирі емоції – це все можна знайти Nеw York Strееt Pіzzа.

Де знайти Nеw York Strееt Pіzzа у Рівному?

м. Рівне , вул. Княгині Ольги, 1а
(біля ТЦ "Покровський")

Тел. (068) 007-00-72



К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: