25 листопада о 22:23 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві за адресою селище міського типу Клевань, Рівненського району.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

На місце пожежі було направлено чергове відділення вогнеборців 4-ї державної пожежно-рятувальної частини смт. Клевань та оперативно-координаційний центр обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій. Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що пожежа виникла в одноповерховому, дев’яному житловому будинку. На гасіння рятувальники подали один водяний ствол. Пожежу було локалізовано о 23:44 та ліквідовано о 00:05. Під час гасіння було виявлено тіло господаря 1950 року народження. До ліквідації пожежі залучалося 5 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки. Причина пожежі встановлються.

Шановні громадяни рятувальники Рівне нщини закликають дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись правил пожежної безпеки, адже загрозу завжди краще попередити, ніж мати справу з її наслідками. Зокрема:

не паліть у ліжку;

слідкуйте за станом та справністю електромережі;

у разі виходу з приміщень не залишайте увімкненими телевізори, праски, тощо;

не залишайте малолітніх дітей без нагляду, та не дозволяйте їм бавитися сірниками;

намагайтеся уникати перевантаження електричних мереж, не вмикайте одночасно побутові електроспоживачі великої потужності.

подбайте про захист помешкання від грозових розрядів, адже блискавки нерідко можуть стати причиною займання;

при виникненні пожежі негайно викликайте вогнеборців за номером 101, адже кожна хвилина у цій ситуації має вирішальне значення!

Лише виконання елементарних правил пожежної та власної безпеки зможе зберегти ваше життя та майно від вогню.

Про це повідомляє головне управління ДСНС України у Рівне нській області.