Вже шість сезонів поспіль діти по всій Рівне нській області регулярно знайомляться з професійними спортсменами в рамках спортивно-масового заходу «Розминка від чемпіона». Під час таких зустрічей атлети діляться зі школярами секретами вдалих виступів на спортивних аренах, розповідають їм про свою кар’єру і дають поради, як досягати успіху в складному, але такому цікавому світі спорту вищих досягнень.

Днями такий захід відбувся в Грушвицькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, що в Рівне нському районі. Цього разу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради разом з Відділенням НОК України в Рівне нській області запросили на зустріч з дітьми Заслуженого майстра спорту України з легкої атлетики, чемпіонку та призерку чемпіонатів Європи та кубку світу, призерку ХХХ літніх Олімпійських ігор в Лондоні 2012 року (3 місце) Ольгу Земляк.

pic В ході знайомства гостя коротко розповіла про себе та свій улюблений вид спорту. Також, всі діти мали можливість поставити свої питання іменитій рівнянці. Під час такої бесіди учні дізналися більше про її шкільні роки, закордонні подорожі та, навіть, про невдалі виступи на змаганнях, коли нині одна з кращих легкоатлеток світу, приходила до фінішу останньою. Але, за її словами, саме це стало найкращою мотивацією до продовження тренувань і ще більшої роботи над собою. Тому, навіть, тимчасові невдачі можуть сприяти майбутньому успіху.

Окрім бесіди відбулася й традиційна розминка, під час котрої Ольга розповіла дітям про різні групи м’язів, які працюють під час бігу. Також, вона дала поради як краще розпочинати тренування, аби не перенавантажити організм і отримувати якомога більше задоволення від спорту.

pic

Завершився захід вже традиційним визначенням переможців конкурсу малюнку на спортивну тематику. Цього разу нагороди отримали Рудюк Дмитро, Гук Вероніка і Кустинець Анастасія. Але гостя сама обрала ще один малюнок, автором якого була Кривко Дарія і вручила їй сувенірну кепку з Ріо-де-Жанейро.

Повідомляє «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».



pic



pic ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv