17 листопада, студенти відзначають своє "професійне" свято - День студента. Це період, який з посмішкою на обличчі згадують всі "колишні" студенти. Не навчанням єдиним запам'яталися кожному студентські роки. Безтурботність, розваги, друзі, веселі компанії, цікаві заходи. Ми запитали студентів вишів Рівненщини як вони відзначають своє свято:

Олександра, студентка 3-го курсу НаУ ОА:

- Я святкую в колі друзів. Для мене студентські роки - це час пошуку себе.

Андрій, студент 1-го курсу РДГУ:

- Для мене це перший День студента. Будемо святкувати майже усією групою. Це наша така перша спільна подія. Усі давно готуються, все таки перший День студента.

Оксана, студентка 2-го курсу НУВГП :

- Ми завжди святкуємо з одногрупниками та друзями з гуртожитку. Починаємо відзначати в когось в кімнаті великою компанією, а потім - усі в клуб на дискотеку.

Дмитро, студент 5-го курсу РДГУ:

- Ну було по-різному. І з групою святкували в кафе, і просто з сусідами по кімнаті в гуртожитку. На першому курсі це було справжнє свято. Ну перший День студента таки. А зараз, якось вже не те. Було таке, що святкували і двічі на рік: в листопаді і в січні ще.

Анастасія, студентка 4-го курсу МЕГУ ім. Дем'янчука:

- День студента не святкую, бо я є працюючим студентом. Вважаю це свято - святом молодості, адже колишніх студентів не буває, це поняття вічне. Тому бажаю усіх сповна насолодитися святкуванням, і ще встигнути підготуватися до сесії, яка, до речі, вже незабаром.

Тетяна, студентка 3-го курсу Рівне нського державного медичного коледжу:

Мені навчання приносить задоволення. Люблю навчатися і цікавого багато всього відбувається кожного дня. День студента святкуємо групою, це хороший привід зібратися усім разом не тільки на парі, а й так - відпочити.

Вікторія, студентка 4-го курсу НаУ ОА:

Хотілося б відсвяткувати День студента зі своєю групою. Однак, оскільки я працюючий студент, на жаль, такої можливості немає. День студента для мене щось особливе, оскільки тебе ніби виокремлюють із "натовпу". Студентські роки дуже особливі - це той період, коли ти знаходиш себе, знаходиш друзів. Період, коли ти вчишся бути самостійним і приймати рішення. Це період для реалізації себе і своїх мрій

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv