Наразі розшукують зловмисників, які викрали автомобіль.

Про викрадення транспортного засобу до поліції шостого листопада повідомила 45-річна жителька Вараша. Жінка припаркувала «Nissan Qashqai», який належить її чоловіку, на подвір’ї будинку напередодні ввечері, а вранці авто вже не виявила.

Поліцейські за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України та на його пошуки орієнтували особовий склад поліції. Учора, 14 листопада, близько 16 години дільничний офіцер поліції Млинівського відділення Іван Луцук прибув у село Топілля на виклик. На вулиці Лісова поблизу млина він помітив підозрілий автомобіль. Коли підійшов ближче, з’ясувалося, що в іномарці відсутні всі колеса, розбите скло у водійських дверцятах, а номерні знаки зняті та лежать у салоні. За ними дільничний встановив, що автомобіль перебуває у розшуку.

pic Працівники поліції проводять слідчі та розшукові заходи з метою встановлення осіб зловмисників, які викрали транспортний засіб. Автомобіль нині перебуває на спецмайданчику у Вараші. Досудове розслідування триває.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv