У п'ятницю, 10 листопада, в селі Острожець Млинівського району відбулись тактико-спеціальні навчання в місцевому будинку культури. За легендою навчань внаслідок порушення експлуатації електропобутових приборів в методичному кабінеті виникла пожежа. Інформує прес-служба ГУ ДСНС України в Рівненській області.

Під час цього ніби-то горіли: підлога, крісла, меблі. Відбувалося швидке поширення пожежі та продуктів горіння по будівлі. На місце події оперативно прибули співробітники усіх екстрених служб району, зокрема співробітники ДСНС, медики та поліція, чергові ремонтні бригади енергетичної та газової служб.

Першочерговим завданням рятувальників було проведення розвідки на виявлення можливих постраждалих, їх евакуація та надання їм невідкладної долікарської допомоги, а в подальшому локалізація та ліквідація пожежі.

Підбиваючи підсумки, працівники ДСНС акцентували увагу учасників навчань на найважливіших аспектах забезпечення пожежної безпеки на об’єктах життєдіяльності і в оперативності та злагодженості спільних дій у таких ситуаціях, оскільки тісна взаємодія та співпраця дозволить максимально ефективно реагувати на подібні ситуації в реальному житті, мінімізувати матеріальні збитки та врятувати не одне людське життя.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

pic



pic