Дощі йдуть - будинки топить. Ґрунтовими водами, та стоками вже більше тижня затоплений підвал однієї з багатоповерхівок у центрі міста. Комунальники спромоглися викачати лише половину. Мешканці розповідають, підвали заливає вже кілька років поспіль. А будинок тим часом почав тріскати. Чи впаде - дізнавався Дмитро Леонтіюк.

Жертвами комунальної недбалості стали кілька десятків мешканців ціїє багатоповерхівки у центрі міста. Підвал будинку регулярно затоплює, розповідають рівняни. Якщо грунтові води з горем навпіл комунальники ще викачують, то з каналізаційними стоками, на їх переконання, не бореться ніхто.

Від води страждають мешканці квартир і на останніх поверхах. В оселі Володимира Козлюка на п’ятому поверсі сирість і пліснява стали звичною картиною. Тут ще минулоріч тріснула стіна, розповідає чоловік.

Начальник ЖКП, в чиєму віданні знаходиться цей будинок, переконує про тріщини ні сном ні духом. А про затоплений підвал знає, Однак каже, його затоплення - це скоріш вийняток, ніж правило. І додає, серйозних наслідків від такого підтоплення не буде. вентилируемые фасады

Аби допомогти цим людям, на переконання комунальника, потрібно встановити спеціальний насос у підвалі. З проханням виділити на нього грошей вже звернулися до керівництва міста, проте рішення досі не прийняте.