Онлайновий бізнес та маркетологи, кожного дня прокидаються з думкою про те, як вибудовувати і підтримувати довгострокові зв'язки, що робити, щоб витримати жорстку конкуренцію, як залучити нових покупців і змусити їх робити ще більше покупок в інтернет-магазинах? Тому вони постійно знаходяться в пошуку «убивчих» стратегій для збільшення онлайнових продажів.

Що таке Email-маркетинг?

Потужним маркетинговим каналом для інтернет-торгівлі може стати електронна пошта, якщо її правильно використовувати. Email-маркетинг - це онлайн-версія традиційної поштової розсилки. Компанії можуть її використовувати для підвищення впізнаваності бренду та пошуку нових клієнтів.

На відміну від традиційної пошти, вплив якої важко відстежити, її електронна версія дозволяє компаніям бачити, хто відкриває свої «скриньки» і які повідомлення призводять до продажів. Електронна пошта клієнта являє собою зону без будь-яких відволікань. Якщо ви були в неї запрошені, ваші можливості привертати увагу за допомогою цілеспрямованих пропозицій відразу стають набагато більше, ніж в будь-якому іншому цифровому середовищі.

Статистичне зростання

Статистика свідчить, що в залученні нових клієнтів рентабельність Email інвестицій в 40 разів ефективніше, ніж у Facebook або Twitter. Електронна пошта стимулює більше переходів, ніж будь-який інший маркетинговий канал, включаючи пошуковики та соціальні мережі. Крім, того Email маркетинг доволі дешевий. Все, що вам потрібно - це постачальник послуг та контент для відправки передплатникам.

Незважаючи на те, що в певній мірі електронна пошта являє собою застаріваюче середовище, технічний спосіб застосування Email маркетингу, робить його все більш ефективним. Відмінними інструментами для оптимізації маркетингу і підвищення результативності кампаній можуть служити:

автоматизація электронної пошти, здатність сегментувати і створювати персоналізований контент, тестуання A/B.

Додаткові статистичні дані говорять про те, що об'єднання Email маркетингу з соціальною рекламою збільшує ймовірність покупки на 22%.

Програмне забезпечення та корисні стратегії

Відправки узагальнених повідомлень недостатньо для залучення уваги. Клієнтам необхідні правильні види Email. Вони потребують індивідуальних пропозицій, оскільки хочуть себе почувати більш близькими до брендів. Але єдиної думки або рішення не існує, коли мова йде про програмне забезпечення для електронної пошти. Бюджет, вимоги до характеристик і особисті переваги грають важливу роль у визначенні ідеального варіанту.

Проте, існує цілий ряд корисних маркетингових інструментів, здатних зайняти гідне місце у вашій Email стратегії. Вони можуть включати в себе такі ключові фактори збільшення онлайнових продажів, як сегментування списків та створення цілеспрямованих пропозицій. Ознайомитися з самими вибуховими з них можна за посиланням:https://geniusmarketing.me/lab/3-aktualnye-strategii-email-marketinga-dlya-uvelicheniya-prodazh-internet-magazina-na-40-bonus-shablony-pisem/.