Вчора, 4 листопада, у Міському Будинку Культури лунали хіти всесвітньо відомого Джо Кокера. Кавери виконували фіналіст «Голосу країни» Аніс Еттаеб та Lviv Jazz Orchestra.

Під час виступу артист заспівав улюблені всіма хіти – це «You Can Leave Your Hat On», «With A Little Help From My Friends», «Up Where We Belong». Тобто найкращі пісні 80-х та 90-х.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Хочу заспівати разом з Джо Кокером»: Аніс розповів, що очікувати від концерту в Рівному [ІНТЕРВ’Ю]



pic Коли ж Аніс розпочав виконувати славнозвісну пісню «You Are So Beautiful», то гості також почали підспівувати. І згодом шанувальники відповіли на це гарячими оплесками. Крім того, на концерті фанати мали також змогу почути і сольний виступ учасника Lviv Jazz Orchestra. Він виконав композицію на клавішах.



pic Загалом задоволеними після концерту залишилися не лише присутні, а й артисти. Як і обіцяв Аніс, виступ був позитивним, радісним та емоційним.

«Дякую, рівне. Я вас люблю», - такими словами завершив концерт Аніс.

pic

Та публіка його не відпустила додому. Тому артист разом із Lviv Jazz Orchestra заспівали на біс. Аніс звернувся до присутніх у залі з закликом не сідати назад у крісла. Прихильники творчості фіналіста «Голосу країни» зрозуміли заклик правильно і почали танцювати.

Після того виконавець спустився зі сцени до слухачів та почав роздавати автографи та фотографуватися.



pic



pic



pic

ФОТО: Ольга Абрамович

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv