Овен Цей день тобі слід присвятити налагодженню нових партнерських стосунків та відновленню ділових зв'язків. Намагайся стримувати свої емоції, будь раціональнішою. У другій половині дня ти зможеш досягти потрібного результату і отримаєш схвалення керівника. Обговорювати плани з колегами не варто. У твоєму оточенні є заздрісники, будь обережніше.

Телець Вранці тобі не варто сідати за кермо, існує ризик виникнення аварійних ситуацій. Намагайся заздалегідь розпланувати свій робочий день і діяти за планом. Не довіряй нікому, покладайся на своє професійне почуття. У другій половині дня ти зможеш отримати потрібне рішення від впливової особи. Вільний час присвяти вирішенню сімейних питань.

Близнюки Цей день сприятливий для вирішення суперечливих питань. Намагайся зважувати кожен свій крок, щоб не припуститися помилки. Твій керівник може проявити ворожість і незговірливість. Використовуй свою чарівність, щоб вирішити ситуацію на свою користь. Від походу в галасливі місця ввечері краще утриматися.

Рак Сьогодні ти зможеш переконати керівника у своїй правоті. Серед колег можуть виникнути серйозні розбіжності та суперечки. Найкраща позиція для тебе - спостереження і байдужість. У другій половині дня ти дізнаєшся про важливий секрет роботи своїх конкурентів. Не варто розмірковувати і зволікати, вживай швидких заходів, щоб здобути перемогу.

Лев Сьогодні слід бути обережніше зі словами. Ти можеш незаслужено образити людину, яка відчуває до тебе особисту симпатію. У другій половині дня намагайся сконцентруватися на важливій цілі і не лінуватися. Твої партнери можуть затримати потрібне тобі рішення або оплату. Звернувшись по допомогу до більш досвідченого фахівця, ти знайдеш швидкий вихід зі складної ситуації.

Діва У першій половині дня краще за все зайнятися самоосвітою і освоєнням нових професійних знань. Прийшов час щось змінювати, не відставай від колег. У другій половині дня на тебе чекає важлива зустріч, порадься з керівником, щоб не говорити зайвого. Відмовившись від особистих амбіцій, ти отримаєш матеріальну вигоду. Увечері організуй домашнє свято і приготуй смачний обід.

Терези Сьогодні слушний час, щоб звернутися по допомогу до впливової особи. Не варто розраховувати на випадок чи обіцянки колег. Щоб досягти потрібного результату, тобі доведеться докласти чимало зусиль. У другій половині дня твої партнери погодяться на запропоновані умови співпраці. Вільний час краще присвятити спілкуванню з людьми, які тебе радують.

Скорпіон Сьогодні на тебе чекає багато важливих справ і подій, тому не варто нічого планувати. Несподівана зустріч із людиною з минулого приємно тебе здивує. Нові партнери запропонують дуже вигідну угоду, яка дозволить отримати швидкий прибуток. У другій половині дня тобі вдасться вирішити складне фінансове питання на свою користь. Тобі не вистачає яскравих вражень, вирушай увечері на пошуки пригод.

Стрілець Твої домашні проблеми можуть посилитися і зіпсувати настрій. Намагайся знайти заняття, яке допоможе відволіктися від емоційних переживань. Спілкування з керівником сьогодні краще уникати. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з партнерами. Постарайся завершити справи раніше, щоб відновити сили і зняти напругу.

Козеріг У першій половині дня ти зможеш виконати більшу частину роботи і вирішити всі важливі питання. Використовуй можливість, щоб обговорити свої перспективи з керівником. Твої ідеї зацікавлять високопоставлену особу. У тебе з'явиться гарна можливість, щоб вийти на більш високий фінансовий рівень. Запроси партнерів на ділову вечерю, щоб зміцнити стосунки.

Водолій Сьогодні тобі доведеться подолати кілька складних перешкод на шляху до мети. Не варто підганяти події, краще утримайся від кардинальних рішень. У твоєму оточенні є особа, яка підкаже правильне рішення. У другій половині дня керівництво може провести перевірку. Намагайся доводити розпочаті справи до кінця, інакше можуть виникнути додаткові проблеми.

Риби Вранці ти можеш зіткнутися з непередбаченими труднощами по дорозі на роботу. Намагайся не відходити від наміченого плану, інакше упустиш свій шанс. У другій половині дня твої конкуренти здійснять спробу зіпсувати твою репутацію. Не варто розголошувати інформацію і обговорювати свої проблеми з колегами. Спробуй увечері здійснити прогулянку по тих місцях, які тебе надихають.