Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам випав шанс добре відпочити. Для цього потрібно всього лише забути про повсякденні турботи і повністю довіритися потоку подій. Можна використовувати цю добу для любові, гри, спілкування з дітьми, занять старим добрим хобі, а також для невеликого дружнього змагання, з метою реваншу або зміцнення зв'язків. У людей, у суспільстві яких ви зацікавлені, сьогодні помітно покращиться настрій, або з'явиться більше часу для спілкування з вами. Уваги та компліментів буде чекати партнер по шлюбу.

Телець (21.04 - 21.05)

Життя Тельців сьогодні підпорядкована заздалегідь відомому розпорядку, що не заважає отримувати задоволення від життя в хорошій компанії. День пройде чудово в суспільстві коханої людини, ділового партнера, колег по роботі. Можна ще раз отримати вигоду з приятельських або службових контактів, зав'язаних при незвичайних обставинах. Варто частіше проявляти дружелюбність і люб'язність. Не завадить подвоїти увагу до косметичних та загальнооздоровчими процедур: у підсумку, покращиться самопочуття, і зовнішність.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнят день порадує сприятливими обставинами, гарним настроєм, знайомими правилами гри, передбачуваним результатом або приємним сюрпризом. Можливо запізніле визнання ваших талантів і досягнень. Відмінні перспективи поїздки, вечірки, творчої або рекламної акції. Вдало пройдуть заходи романтичного характеру. Буде легко порозумітися з дітьми. Багато сюжети будуть мати відтінок завершення, прощання. Не варто упускати можливість закріпити зв'язку, підтвердити домовленості.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам день допоможе втриматися в рамках дозволеного, в тому числі, фінансової і любовної сферах. Знаючи межі, в яких допустима свобода, ви зможете краще розпорядитися своїми ресурсами і творчим потенціалом. День дозволяє отримати вигоду з таланту або корисного досвіду, підказує правильні рішення при виборі покупок і способів оплати. Можливі поліпшення в будинку: підвищення комфорту, потепління у відносинах. Відповідний момент для участі в заходах, усамітнення, навпаки, небажано.

Лев (24.07 - 23.08)

Левів чекають вдалі гармонійні події. Нові тривожні тенденції та ризиковані задуми будуть тимчасово відсунуті на другий план. Можна будувати плани на день, виходячи з особистих звичок і потреб, спираючись на перевірені сценарії спілкування, знайомий маршрут або бюджет. Може статися приємна подія у вашому близькому оточенні. Не виключені вести від хороших знайомих, особливо жінок, або їх поява в полі вашого зору.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам доведеться діяти в рамках старого плану, знайомого сценарію. Можливо, ваша роль буде визначена заздалегідь, і вам залишиться лише якісно її зіграти в потрібний момент. Відсутність повної свободи компенсується передбачуваністю ситуації, гарантіями безпеки і низкою приємних життєствердних моментів. Принесе задоволення гра, спілкування з дітьми. Можна ще раз отримати користь з подій останнього року: що сформувалися дружніх зв'язків, створених фінансових або інформаційних резервів.

Терези (24.09 - 23.10)

День підніме Терезам настрій, допоможе повернути відсутню гармонію. Кане в минуле або підійде до фінальної стадії виснажливий період, пов'язаний з самотністю, обмеженнями, невизначеністю, залежністю. Може знову з'явитися інтерес до власної зовнішності, флірту, особливо у представниць прекрасної статі. Поліпшення справ непогано відзначити хорошою покупкою або інший приємною акцією. Не варто відкладати відвідування знайомої компанії, відновлення дружніх зв'язків, творчу реабілітацію.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам день додасть далекоглядності, витримки, самовладання, і одночасно допоможе зберегти цілеспрямованість. Сьогодні можна налагодити зв'язки, забезпечити собі інформаційні та моральні «тили» на майбутнє, отримати підтримку в особі партнера, персонального консультанта, таємного друга. Не варто демонструвати надмірну критичність та емоційність. Потрібні люди будуть схильні цінувати вас за комунікабельність, артистизм, почуття гумору, вміння влитися в команду, за порядність і відповідальність.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям день допоможе не збитися з шляху, зберегти авторитет в чужих очах або внутрішнє самоповагу. Зірки дозволяють ще трохи пожити по знайомим правилами і обіцяють ряд приємних сюрпризів. Може змінитися на краще настрій друга, партнера або коханої людини, атмосфера в групі за інтересами. Основою благополуччя буде вірність власним принципам, або довіру надійної системи, авторитетну думку. Не завадить пригадати традиційні прописні істини, наприклад, «не рий іншому яму».

Козеріг (22.12 - 20.01)

Сьогодні Козероги схильні багато чого драматизувати. Поряд з закріпленням позитивних результатів, життя може вимагати прощання зі старими звичками і вподобаннями. Можлива тенденція чіплятися за минуле, особливо, якщо в ньому були не тільки проблеми, але і перемоги, епохальні події. Не виключені спроби підвести виправдувальну ідеологічну базу під свої помилки. Особистий досвід або зовнішні обставини допоможуть знайти золоту середину, прийняти вірне рішення, не скочуватися в небезпечні крайності.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям варто провести день в суспільстві вірного партнера або давніх однодумців. Напередодні змін, важливо зберегти союз або команду, засновані на взаємній симпатії, єдності поглядів і спільно пройдених труднощі. Бажано мінімізувати приводи для розколу на грунті ревнощів, конкуренції або нездійснених амбіцій: непрояснені моменти можуть стати лазівкою для образ. Для Водоліїв-батьків може бути цінним час, проведений разом з дітьми, особливо, що вийшли з ніжного віку.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам зірки радять не забувати напрацьовані навики: вони можуть бути зайвими там, де ви отримали свободу дій, але ще не раз знадобляться там, де в силі колишні правила і зобов'язання. Цей день допоможе вам пригадати корисну систему роботи або підтримання форми. Ритм життя аж до вечора може диктувати батьківський, сімейний, професійний або інший обов'язок. Контролю та піклування можуть вимагати ваші домашні вихованці. У розважальних заходах краще орієнтуватися на знайомі схеми.