Гороскоп для усіх знаків зодіаку на п'ятницю, 6 жовтня.

Овен Сьогодні ти зможеш здивувати колег своєю проникливістю. Інтуїтивні рішення будуть найвірнішими. У другій половині дня на тебе чекає спілкування з особою, яка має ворожі наміри. Не варто розкривати свої професійні секрети і таємниці. Увечері займися приготуванням романтичної вечері і створенням приємної атмосфери.

Телець Сміливо можеш впроваджувати нові ідеї та плани в роботу. Тобі варто приділити більше уваги роботі з інформаційними потоками. Відмовившись від звичної стратегії дій, ти зможеш надолужити згаяне. У другій половині дня твій керівник допоможе у вирішенні важливого питання. Ділова вечеря з колегами дасть можливість отримати важливі відомості.

Близнюки Цей день відкриє перед тобою нові можливості. Намагайся призначити більше зустрічей з новими партнерами. Твоя зовнішність має бути бездоганною, це важливо. У другій половині дня уважно вивчай всі отримані документи, інакше виникнуть складності. Увечері тобі варто вирушити в гості, щоб зняти напругу.

Рак Сьогодні тобі доведеться виконувати роботу і за себе, і за інших. Складнощі, пов'язані з документами, можуть призвести до затримки фінансових виплат. Не варто покладатися на допомогу колег, тебе можуть підвести. У другій половині дня будь уважніше в роботі з цифровою технікою. Втрачена інформація може створити додаткові складнощі.

Лев Сьогодні твої слова можуть принести, як користь, так і клопіт. Не поспішай і зважуй всі свої вчинки і дії. Опоненти спробують створити для тебе перешкоди. Щоб вирішити виниклі складнощі, звернися по допомогу до колеги. Вільний час присвяти шопінгу та придбанню господарських дрібниць.

Діва Сьогодні твої слова можуть принести, як користь, так і клопіт. Не поспішай і зважуй всі свої вчинки і дії. Опоненти спробують створити для тебе перешкоди. Щоб вирішити виниклі складнощі, звернися по допомогу до колеги. Вільний час присвяти шопінгу та придбанню господарських дрібниць.

Терези Сьогодні тобі доведеться багато спілкуватися з новими людьми. Дотримуючись правил ділового спілкування, не забувай використовувати свою чарівність і почуття гумору. У другій половині дня ти можеш поговорити з керівництвом про отримання додаткових привілеїв. Не варто говорити з колегами на особисті теми. У твоєму оточенні є недоброзичливці, будь обережніше.

Скорпіон Намагайся призначити якомога більше важливих зустрічей. Сьогодні фортуна буде цілком на твоєму боці. Не плануй нічого, дій згідно з обставинами. У другій половині дня на тебе зверне увагу впливова особа. Будь привітною і використовуй ситуацію, щоб реалізувати свої ділові плани.

Стрілець Цей день принесе багато важливої інформації. Не варто довіряти колегам, які намагаються тебе схилити до нової діяльності. У другій половині дня постарайся перенести всі важливі зустрічі. Можуть загостритися хронічні захворювання, займися профілактикою. Увечері тобі варто вийти у світ і зняти напругу.

Козеріг Вранці приділи більше часу своїй зовнішності і гардеробу. Теплі кольори і незвичайні аксесуари підкреслять і доповнять твій образ. У другій половині дня намагайся дотримуватися правил ділового етикету на переговорах. Твої старі партнери запропонують вигідну угоду. Вільний час варто присвятити спілкуванню з родичами за спільним столом.

Водолій У першій половині дня у тебе можуть виникнути проблеми в роботі необхідної тобі апаратури. Не варто нікуди поспішати і метушитися. Якщо щось не виходить, залиш цей напрямок. Дуже важливо, щоб ти зберігала спокій, сьогодні складний емоційний день. У другій половині дня уникай взаємодії з керівництвом.

Риби Не варто сідати за кермо вранці, відрядження краще перенести. Сьогодні тобі краще зайнятися рутинною і монотонною роботою. Наведи порядок на робочому місці і позбудься зайвих речей. У другій половині дня тебе можуть спантеличити сімейні проблеми і дрібні негаразди. Не роби з мухи слона, старайся врегулювати конфлікт спокійно.