Талановиті дітлахи, ви де? Програма “Кумедні пекарі” запрошує активних, цікавих, а найголовніше веселих діток від 5 років для участі у кулінарних майстер-класах.

“Кумедні пекарі” - це програма, яка створена для того, щоб Ваші дітки навчалися новому, веселилися, знаходили нових друзів та цікаво і корисно проводили вільний час. Саме у нашому проекті ми намагаємося не тільки навчити діток готувати смаколики, але й бути самим собою, з легкістю спілкуватися не тільки з однолітками та, звісно, бути впевненим у собі. Адже дитина, якій довірили участь у важливій справі, відчуває впевненість у власних силах, що є важливою рисою для всіх майбутніх починань.

Партнером "Кумедих пекарів" є Парк сімейного відпочинку «SkyUP», саме там і буде проходити зйомка (при цьому вхід до закладу - безкоштовний). Після зйомки діти можуть залишитися і побавитися в закладі. Саме на наших майстер-класах ви можете здійснити одночасно дві мрії Вашої дитини: стати зіркою телеекранів та навчитися готувати щось смачненьке.

pic Дитячі кулінарні майстер-класи у програмі “Кумедні пекарі ”-захоплююча подорож для маленьких любителів смачненького. Адже страва, яку приготує Ваша дитина власними рученятами - смакуватиме їй набагато більше. Отож, приєднуйтесь до нас!

pic На вас чекають:

- майстер-клас від професійного шеф-кухаря, який навчить Ваших діток випікати смаколики весело та цікаво!

- цікаві знайомства з однолітками і не тільки.

- неоціненний досвід. Діти навчаться не тільки випікати, але й отримають досвід зйомки на телебаченні та побачать як відбувається весь знімальний процес.

- позитивні враження: Ваші дітки відчують тебе справжніми зірками телебачення!

pic Досі вагаєтесь? Уявіть, з якою гордістю дитина потім буде їсти випічку, яку зробила власними ручками ?

Подаруйте Вашій дитині ці емоції та швиденько заповнюйте АНКЕТУ

Деталі за тел. 068 022 46 23



pic Випуски програм Ви можете переглянути за посиланням.

До зустрічі на нових випусках “Кумедні пекарі”. Ми чекаємо на Вас.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv