Йому лише дванадцять, а він уже найрозумніший. Рівненський семикласник Віталій Павлов став учасником одноіменного російського шоу. Записували програму в Москві ще на початку вересня, а вийшла вона в ефір на одному з українських каналів минулої суботи.

Семикласник Віталій Павлов про участь у супершоу "Найрозумніший" мріяв давно. Потім, ризикнув, заповнив анкету на сайті програми та отримав бажаний дзвінок.

Перед записом програми хлопчик ретельно читав книги, а також вчив російську мову. Адже її знання було обов'язковою умовою гри .

Географію семикласник обрав своєю темою. Мама Віталія, Наталія Павлова переконує, у підготовці сина надзвичайно допомогли підручники з бібліотеки.

Програму "Найрозумніший" записували у Москві на початку вересня. Участь у ній взяли 6 українців і стільки ж росіян. Віталій Павлов розповів, конкуренції між учасниками не було. Та найбільше хлопця вразила ведуча Тіна Канделакі.

Участь у супершоу "Найрозумніший" - безкоштовна. Щоправда на запис програми дозволяється привезти тільки одного з батьків.

На жаль, рівнянин Віталій Павлов вибув з шоу ще у першому турі. Каже, не вистачило двох балів. Та хлопець не засмучується. Збирається і далі робити все можливе аби стати учасником програми.