Освідування на місці показало позитивний результат – 0,41 проміле.

Сьогодні, 22 вересня, вночі під час патрулювання інспектори зупинили автомобіль Ford Mondeo, номерний знак якого був закритий іншим предметом, що не дає можливості його побачити на відстані 20 метрів.

Як з'ясували патрульні 17-річний керманич мав явні ознаки алкогольного сп'яніння. Як пояснив хлопць, підвезти його попросили друзі і він скористався машиною, яка належить його бабусі.

Освідування на місці показало позитивний результат – 0,41 проміле.

Патрульні склали на хлопця ряд адмін матеріалів: за ч.1 ст.130 (керуванння в стані сп'яніння) КупАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки), ч.2 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки) КУпАП, ч.6 ст.121 (Транспортний засіб з номерним знаком, закріпленим у не встановленому для цього місці, закритим іншими предметами, у тому числі з нанесенням покриття або застосуванням матеріалів, що перешкоджають чи ускладнюють його ідентифікацію, чи забрудненим, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знака з відстані двадцяти метрів) КупАП.

Патрульні провели бесіду з неповнолітнім водієм, який пообіцяв, що як тільки йому виповниться 18 років в березні, він обов'язково подбає про посвідчення водія. А те, що за свої помилки він заплатить чималий штраф слугуватиме йому уроком в майбутньому. Автомобіль передали родичам хлопчика.

pic



pic Повідомляє патрульна поліція Рівного на сторінці у ФБ.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv