Астрологи розповіли, кому 17 вересня слід уникати спокус, а кому - діяти.

Овен

Овнів у цей спокійний на перший погляд день можуть чекати несподівані зміни. Новини, які зваляться ніби з неба, загрожують вам шоковим станом, проте ваше завдання впоратися з цією активністю і тверезо оцінювати ситуацію.

Телець

Загляньте в себе, швидше за все, ви побачите прагнення до пригод, подорожей і відкриття нових горизонтів. Все це заснуло в середині вас під купою рутинних справ, сьогодні ж у вас є всі шанси повернутися до колишнього захоплення.

Близнюки

ЩНакопичена в вас негативна енергія нагадає сьогодні купу динаміту з популярних мультфільмів дитинства. Для неминучого буде достатньо однієї випадкової іскри. Тому утримайтеся від конфліктних ситуацій і суперечок. А ще краще проведіть цей день на природі тільки з близькими вам людьми.

Рак

Раки в цей день можуть насолоджуватися припливом творчого настрою. Нові й нові ідеї будуть бити фонтаном, і кожна з них, якщо ж ви і правда захочете їх реалізувати, принесе дивовижний результат.

Лев

Не варто сьогодні пригнічувати раптове бажання відправитися на вечірку, провести час в галасливій компанії друзів або навіть, кажучи простими словами, піти у відрив. Вам пора випустити пар.

Діви

Не лякайтеся ризикованих ситуацій і необхідності пуститися в авантюру. Успіх сьогодні на вашому боці.

Терези

Складний день за зодіакального знаку Терези. Сьогодні вам може бути складно контролювати емоції і бажання. Можливі різкі зміни настрою. Однак не варто їх лякатися. Швидше за все, ви втомилися. Саме час запланувати відпустку.

Скорпіон

Новини сьогоднішнього дня можуть здатися вам фатальними, однак не варто поспішати з висновками. Якщо навіть вам здасться, що ви летите в прірву, озирніться, можливо ви просто стрімко переходите на певний новий рівень і рухаєтеся аж ніяк не в низ.

Стрілець

Бажання Стрільців сьогодні потребують особливої ​​уваги, їх варто обдумувати і зважувати філософськи. Вся справа в тому, що в цей день, до вашого великого здивування і навіть захоплення, вони можуть збуватися досить просто.

Козеріг

Зверніть увагу, чи на зв'язку ви. Чи не пропустили важливих повідомлень. Схоже, з вами намагаються зв'язатися і це явно не заради того, щоб просто запитати, як ваші спраи. Хтось дійсно потребує вашої поради або навіть допомоги.

Водолій

Сьогодні Водоліїв може очікувати тупикова ситуація, опинившись в якій, ви відчуєте себе безпорадним. Однак не варто забувати, що у вас є надійний друг, який завжди настигне вам на допомогу.

Риби

Рибам не варто сьогодні зациклюватися на своїх емоціях. Не влаштовуйте драми, забудьте про істерикаи і криках. Справа в тому, що сьогодні вас все одно ніхто не почує. А можливість висловитися вам обов'язково дадуть. Всьому свій час.