Найголовніше місце для людини – це її будинок. Місце, де її розуміють, де її чекають. Місце, де їй добре. Не дивно, що у всі часи люди прагнули прикрасити своє житло, надати йому особливий вигляд. Жоден обробний матеріал, будь то плитка, шпалери, не створить тієї індивідуальності, що художній розпис стін.

Розпис стін в інтер’єрі грає величезну роль. Цей малюнок, нанесений на стіни, може змінити простір навколо себе, створити настрій або просто доповнити цілісний образ приміщення.



pic



pic



pic Як вибрати тему малюнка для конкретної кімнати?

Коридор хоч і не є окремою кімнатою, але це перше, що бачить гість, заходячи в квартиру. За допомогою розпису стін ми можемо візуально збільшити простір, або ж додати світла, адже, як правило, коридори позбавлені вікон, і освітлення там тільки штучне.

pic



pic Вітальня – місце, де збирається вся сім’я, рідні та друзі. Варто вибрати малюнок нейтральний, щоб він подобався кожному членові сім’ї і створював атмосферу невимушеності для гостей.

pic



pic



pic Спальня, навпаки, дуже інтимне і особисте. Тут не важлива думка оточуючих, головне – ви повинні відчувати себе спокійно і розслаблено, адже саме в цій кімнаті ви відпочиваєте і набираєтеся сил. Тут підійдуть спокійні картини, можливо, пов’язані зі сном, наприклад зоряна ніч.



pic



pic



pic



pic Дитяча. У цій кімнаті важливо відмовитися від сірих і похмурих тонів. А ось яскраві мультиплікаційні персонажі будуть до речі. Але в той же час украй важливо, щоб дитина могла заснути в такій кімнаті. Дуже корисні для розвитку дрібні деталі в розпису, які можна довго розглядати і знаходити щось нове кожен раз.

pic



pic



pic Кухня. Місце для приготування і прийому їжі. Так що ж тут може виглядати краще, ніж апетитний обід або приємний погляду натюрморт?

pic ЧИТАЙ ТАКОЖ:

Спальня в стилі Прованс [ФОТО]

Як утеплити будинок: інструкція по утепленню вікон в квартирі, стін та дверей будинку