Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овнам життя пропонує поміняти режим дня або манеру поведінки. Приводом може стати включення в робочий ритм, необхідність подбати про здоров'я. Можуть з'явитися клопоти у зв'язку з практичним навчанням, стажуванням, тренуваннями, ремонтом та профілактикою, домашніми тваринами, виробничої або бюрократичної стороною бізнесу. До початку будь-яких дій не завадить озирнутися: завдання і обстановка можуть бути недостатньо ясні, може мати місце неорганізованість або нестійкість настроїв.

Тельці інтуїтивно відчують хороші зміни. Намічається нове поле для дій, пов'язаних з хобі, спортом, бізнесом, саморозвитком, навчанням. Швидкий успіх малоймовірний: він вимагає працьовитості, енергії і скрупульозності, до яких ви, в даний момент, можете бути не готові. Вас може стримувати звичка до певних умов, тимчасове відраза до обмежень і скрупульозної роботи. Але і мрії про майбутню активність можуть бути корисні. Можливо, щось зміниться у побуті, у спілкуванні з дітьми.

Уваги Близнюків знову вимагає приватне життя: сім'я, територія, особистий бізнес, здоров'я. Сигнал може дати форс-мажорна обставина. Незважаючи, що пролунав сполох, ви можете не захотіти кидати цікаве заняття, повертатися з гостей або подорожі, щоб поринути в службову, побутову або іншу рутину. Зірки радять бути відповідальнішим: довести поточні справи до кінця, але не обманювати себе, не ухилятися від відповідальності і не будувати ілюзорні плани, поки не буде подолана криза.

Ракам зірки радять бути уважнішими до новин: не виключена корисна інформація або нова можливість, пов'язана з спілкуванням, навчанням, поїздками, отриманням медичних та технічних послуг, водійських прав. Відповідальні починання небажані, так як день розташовує до мрійливості і неуважності: ви можете ідеалізувати окремих людей або ситуацію в цілому, не помітити насторожуючих нюансів. Якщо план складено і виправленню не підлягає, можна активніше зайнятися підготовчими заходами.

Левам доведеться змінити спосіб дій, або перемістити фокус уваги в інші сфери. Незалежно від напрямку інтересів, не завадить стати практичніше, прискіпливіше, вчасно відслідковувати можливі джерела неприємностей і будь-які недоробки. Чим раніше будуть ліквідовані перешкоди і знешкоджені загрози, тим менше проблем на вас чекає найближчим часом, в тому числі, у фінансовій та медичній галузі. У той же час, зірки не радять поспішати: може вимагатися час на перебудову мислення і звичок.

Сьогодні Діви можуть відчути прилив сил і потребу діяти, але важливим ініціативам поки заважає цілий ряд факторів. У список перешкод може увійти ваше мислення, ухильна тактика оточуючих людей, загальна неясна ситуація. Не поспішайте піддаватися чужому впливу, включатися в запропоновані ігри, реагувати на провокації, озвучувати наміри: якщо ви зробите це прямо зараз, вам може бути важко керувати ситуацією, буде вище ризик опинитися в залежному хибному положенні, в нав'язаній ролі.

Терезам зірки не радять ігнорувати сигнали неблагополуччя, навіть легкі. Бажано звертати увагу на ознаки загострення хронічних недуг, симптоми фізичної втоми і морального «вигорання». Варто ретельніше відбирати помічників, критичніше ставитися до пропонованих послуг. Рекомендується взяти на замітку підозрілі дрібниці, які натякають на нечесність або некомпетентність партнерів, персоналу. Не завадить підвищити акуратність при роботі з рідинами, лікарськими засобами.

Протягом дня Скорпіонів може поперемінно відвідувати діловий та романтичний настрій. Обидві тенденції можна поєднати, якщо піти слідом за інтуїцією. У цьому випадку, підвищена сенситивність і критична спостережливість дозволять бачити будь-яке явище з кількох сторін, не обманювати себе красивою обгорткою або ефектним фасадом. Можуть виявитися обнадійливими перші пробні кроки в новому напрямі, але буде краще, якщо поки ви не станете їх афішувати, утримайтеся від пояснень, заяв, обіцянок.

Стрільців день зробить чутливішим до інтимних нюансів сімейної ситуації, до домашньої атмосфери. Поведінка може диктувати звички, почуття і спогади. У той же час, загальна ситуація вимагає старанності, наполегливості, дбайливості, змусить продемонструвати виправку або внутрішньо мобілізуватися, пробудить честолюбство. Може змінитися начальство, статус, фронт завдань. Не варто проявляти активність, поки не знайдений баланс між внутрішньою вразливістю і зовнішньої працездатністю.

Сьогодні у багатьох Козерогів зросте сприйнятливість, посилиться схильність до фантазій, сумнівам або спогадами. На поточний настрій можуть впливати нюанси навколишнього оточення, одержувані знаки, інтригуючі новини, загадкові вчинки інших людей. Зірки радять не приймати картини на вашому уявному внутрішньому екрані за прогноз чи керівництво до дії, не ідеалізувати ситуацію і не випереджати події - інакше, незважаючи на гарну інтуїцію, можна отримати досить посередній результат.

Водоліям зірки радять подбати про техніку безпеки, особливо в заняттях, пов'язаних з технікою, хімією, медициною, навчанням яким-не будь корисним практичним навичкам. Якщо попереду складна частина роботи або небезпечна ділянка шляху, бажано мати поруч перевіреного помічника, вмілого тренера. Також, більш пильної уваги можуть зажадати такі сфери, як бізнес та фінанси. Не варто розпоряджатися ресурсами під впливом емоцій, рекомендується зайнятися прорахунком можливих ризиків і збитку.

Сьогодні Риби схильні «витати в хмарах», або якось інакше йти від дійсності. Зірки натякають, що ескапізм може послужити вам погану прикладом, радять не послаблювати спостереження і контроль за чужою поведінкою. Партнер або конкурент може змінити тактику на менш доброзичливу, агресивну. Рекомендується на час утриматися від укладання нових альянсів: перевага може виявитися не на вашій стороні. При активному співробітництві зі знайомими людьми не завадить захист, страховка, гарантія.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv