Два транспортні засоби однієї ночі та ще один — трьома тижнями раніше зникли із підсобних приміщень жителів Дубровицького району.

В результаті проведених розшукових заходів поліцейські встановили особу, причетну до злочинів.

Власних мотоциклів "Viper " та "Alpha" не виявили другого вересня вранці двоє жителів села Підлісне. Відкривши защіпку в підсобному приміщенні невідома особа незаконно заволоділа їхніми транспортними засобами. В аналогічний спосіб зник іще 14 серпня мотоцикл "Viper", який належить жителю села Вербівка.

pic Відомості за усіма фактами були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. У результаті проведених розшукових заходів правоохоронці вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 20-річний житель села Великі Цепцевичі Володимирецького району. Всі три викрадених мотоцикли поліцейські вилучили у нього за місцем проживання.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України. Чоловікові повідомлено про підозру. Поліцейські перевіряють його також на причетність до інших аналогічних злочинів. За скоєне йому загрожує від п’яти до десяти років позбавлення волі. Мотоцикли повернули власникам.

pic

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv