Засновники сайту Neat Nutrition Чарлі Тернер і Лі Фостер назвали сім суперфудів, які слід було б вживати в їжу чоловікам, щоб поліпшити їхню сексуальну активність.

Нові дослідження показали, що у чоловіків, що мають статеві контакти кілька разів на тиждень, поліпшується кровообіг, що, в свою чергу, дає їм більш здорові кровоносні судини.

За словами дієтологів, то, що ви їсте, може скоїти величезний вплив на ваше сексуальне життя, а прості зміни в раціоні можуть оживити ваші стосунки з партнером.

Отже, сім суперфудів, які поліпшать чоловічу сексуальну активність:

Чорний шоколад

По-перше, чорний шоколад підвищує рівень серотоніну і дофаміну, які є нейротрансміттерами, змушують вас відчувати себе щасливими, сексуальними і "в настрої". Він також покращує кровотік і розслабляє кровоносні судини - і відправляє кров в найпотрібніші місця.

Горіхи

Мигдальні, бразильські, волоські горіхи і арахіс підсилюють лібідо й запобігають статевому безсиллю, завдяки гормонально-регулюючим компонентам, які вони містять.

Часник

Містить велику кількість сірковорганічної сполуки алліцина, яка має масу переваг для здоров'я, таких як антибактеріальні, протигрибкові та противірусні властивості. Крім того, алліцин збільшує кровотік, що впливає на ерекцію.

Брокколі й селера

Є продукти, вживання яких викликає сексуальний апетит і підвищує лібідо. Наприклад, селера містить андростерон, гормон без запаху, що виділяється через чоловічий піт, який діє на жінок збудливо. Брокколі також допомагає, видаляючи надлишковий естроген і, в свою чергу, збільшуючи рівень тестостерону.

Риба

Продукти з високим вмістом вітамінів В, такі як риба, є основними факторами підвищення лібідо. Вітамін B3 відповідає за анаеробний метаболізм, який забезпечує сексуальну енергію та підвищує кровотік в статевих органах, а B6 регулює пролактин, відповідальний за сексуальну насолоду в чоловіків.

Вівсянка

Ніколи не варто пропускати сніданок - головним чином тому, що вівсянка збільшує кількість тестостерону в організмі. Дослідження в Інституті досліджень людської сексуальності в Сан-Франциско показали, що доданий в раціон овес поліпшив лібідо чоловіків всього за 8 тижнів.

Сироватковий протеїн

Багато хто знає, що для нарощування м'язової маси потрібен білок, але вони можуть і не знати, що вживання білка також допомагає підвищити рівень тестостерону. Білок життєво важливий для виробництва чоловічого гормону.

ДЖЕРЕЛО


Ми в соціальних мережах: ФБ Інстаграм

Читай також:

Прощавай целюліт : 7 кроків вирішення цієї проблеми

Вчені виявили несподівану корисну властивість авокадо

Вчені назвали оптимальний час доби для сексу