Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овнів день закликає до дружелюбності і дипломатичності. Від цих якостей може залежати не тільки теперішнє, але і майбутнє, наприклад, ваше стабільне положення в парі або групі, авторитет а очах дітей і друзів, взаєморозуміння і наявність спільних перспектив з коханою людиною. Свої індивідуальні інтереси бажано розглядати в контексті колективних: саме останні сьогодні диктують правила у будь-якій грі. Сприятливі добу для побачень, участі в тусовках і спланованих креактивних акціях.

Тельців день зробить більш цілеспрямованими, ключові питання будуть поставлені руба». Змушуючи вас точніше визначитися, доля одночасно дасть для цього всі необхідні інструменти. Основна умова успіху - зовнішнє та внутрішнє рівновагу, вміння цивілізовано відстоювати свої інтереси, не піддаватися натиску, ажіотажу. Важливо добре розуміти свої цілі, потреби, межі території та законних можливостей, а також вимоги, що пред'являються середовищем, в тому числі, естетичні і етичні.

В цей день Близнюки знову знайдуть потрібну гармонію. Якщо мав місце період апатії, розгубленості, дезорієнтації, сьогодні настрій різко підніметься вгору. Ваші особисті бажання і плани можуть виявитися невіддільні від колективних, складеться прекрасне поле для спілкування. Зірки радять не відмовлятися від запрошень, приймуть посильну участь у заходах, не відкладати реалізацію оригінальних креативних ідей. Можна сміливо вирушати в подорож по забутих місцях, в гості до старих друзів.

Ракам зірки не радять залишатися на самоті, рекомендують підтримувати соціально значущі контакти, спілкуватися з друзями за інтересами. При наявності сімейної підтримки і хорошої адаптації в колективі, для вас не буде нерозв'язних проблем, вам вдасться без втрат вирішувати завдання будь-якого рівня складності. Додасть впевненості та стабільності порядок у фінансових справах. Бажано мати позитивну кредитну історію. Може стати актуальним питання про компенсації, перерахунку, повернення дружнього боргу.

Левам зірки радять налаштуватися на діалог і здоровий компроміс. Незважаючи на хороші зовнішні умови, краще трохи забаритися, ніж поспішити. Рекомендується зробити все можливе для отримання адекватної зворотного зв'язку, технічної і психологічної. Не варто поспішати з висловлюванням свого критичного думки, краще дати можливість зробити перший хід іншим людям: розуміння обстановки і чужих мотивів допоможе скорегувати власну позицію, зробити більш переконливими свої аргументи.

Дівам не варто нехтувати своїми обов'язками, в тому числі, що виникли в минулому перед друзями і дітьми. Можливо, доведеться згадати про сімейні або службові зобов'язання. Краще не відкладати надання обіцяної допомоги. Якщо особисті обставини змушують вас відмовитися від своїх слів з важливої причини, бажано порозумітися і подумати про конструктивний вихід із становища в майбутньому. Також, день може нагадати про необхідність системної турботи про своє здоров'я, про благо домашніх вихованців.

Сприятливі обставини дня Терезів варто використовувати як можна активніше. Персональна удача може бути тісно пов'язана з успіхами і потребами інших людей, особливо друзів, дітей, коханої людини. Вдалий момент для будь-яких колективних заходів, в тому числі, свят, урочистостей, зустрічей після розлуки. У любові зіграє позитивну роль наявність спільних захоплень. Це вдалий час для примирення, якщо ви в сварці, і для корекції спільних планів на майбутнє, якщо в парі панує гармонія.

Для Скорпіонів полем діяльності може стати будинок, особиста територія, коло близьких людей. День пройде чудово, якщо ви погодите свої цілі з загальними правилами. Можна багато чого встигнути і від усього отримати задоволення, якщо справедливо розподілити ролі, не претендувати на винятковість. Багато ваші дії можуть бути направлені на саморекламу, може зрости потреба у високій оцінці своїх справ або здібностей з боку друзів, дітей, батьків, коханої людини, потенційної аудиторії.

Стрільці сьогодні отримають простір для дій. Успішні поїздки, візити, пошуки. Можна розраховувати на удачу в дорозі, на відкриття інформаційних каналів будь-якої дальності, на допомогу з боку попутників, співрозмовників, впливових осіб і груп. Товариськість допоможе не тільки приємно провести час, але й зміцнити позиції, довести всім своє вплив. Особливе значення отримають рейди по знайомих маршрутах, забуті зв'язку. Добре відновлювати ідейна єдність, як ґрунт для дружби, любові, співпраці.

На Козерогів день надасть мобілізуючий вплив. Енергію краще не витрачати на дрібниці, а вкласти в найбільш важливий напрямок. Якщо вам не дає спокою незавершена акція, саме час зібратися з духом і взятися за неї. Багато тем сьогодні взаємопов'язані, рекомендується визначити вогнище подразнення і почати з нього. Зайнявшись найбільш проблемною точкою, ви одночасно будете покращувати свої позиції і в інших сферах. Не виключено, що доведеться відштовхуватися від стану фінансових або любовних ресурсів.

Водоліям сьогодні важливо правильно вибрати тактику. Життя вимагатиме не наступальної ініціативи, а адекватної реакції на зовнішні події. Варто врахувати почуття і наміри партнера, смаки цікавить аудиторії. Хороший день для змагань, командних ігор. Не варто ухилятися від конкуренції, сьогодні вона має чесний характер. У справах сердечних можна не побоюватися зради, але не завадить обговорити накопичилися системні суперечності, при цьому важливо зберегти рівновагу, відповісти любов'ю на любов.

Рибам необхідно правильно визначити своє місце у подіях, роль у грі. Перш ніж що-небудь говорити або робити, бажано оцінити обстановку, зрозуміти загальну тенденцію. Залежність від обставин буде пояснюватися об'єктивними зовнішніми причинами, а аж ніяк не ворожістю долі особисто до вас. Реалізувати задумане допоможе швидше щасливий випадок, ніж точний розрахунок. Не варто йти проти колективних правил або норм, прийнятих у соціумі. Може знадобитись порада друга, чужий досвід, відгук в Мережі.