Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Для Овнів події розгорнуться несподівано. Оригінально і непередбачувано може закінчитися змагання, виступ, гра, переслідування мети. Можуть піднести сюрприз діти, батьки або люди, які мають вплив на вашу кар'єру. Якщо ви честолюбні і зацікавлені в більш ефектному результаті, з'явиться шанс надолужити згаяне. Вам можуть знову надати слово, дати право ще раз продемонструвати ваші таланти. Важливу акцію краще перенести на неділю, сьогодні легко перехвилюватися, помилитися.

Тельцям зірки підказують, що у цей день не все йде за планом, не кожна подія підпорядковується формальної логіки. Неочікуваний поворот сюжету може змусити повернутися до незавершеного справі, не вивченого документом, не врегульованому конфлікту. Якщо з ким-не будь зберігаються напружені відносини, вам і противнику доля може дати рівні шанси. Починання рекомендується відкласти до завтра, бо сьогодні велика ймовірність зайти в глухий кут. Не варто вирушати в далеку дорогу, з'ясовувати істину.

Близнюкам зірки радять залишатися в «бойовій формі», але не рекомендують драматизувати ситуацію і прискорювати хід подій. Чергова несподіванка може тимчасово дезорієнтувати, але одночасно допоможе скорегувати курс, наштовхне на вдалу думку. Можливо, належить повторна поїздка, тренування, зустріч, або захід, що вимагає активності, діловитості, творчого підходу. Ініціативи, пов'язані з комунікаціями, переміщеннями, навчанням, грою або піаром, краще перенести на наступний день.

Ракам день може дати привід для нервозність, хвилювання, роздратування, нетерпіння. Аж до вечора можливі сюрпризи з боку інших людей або незаплановані повороти зовнішніх обставин. Може бути відкладена поїздка, зустріч або інша акція. Не рекомендується починати новий цикл переговорів, взаєморозрахунків, співробітництва, поки не завершений попередній цикл і не підведені підсумки. Варто відмовитися від чіткого планування, почекати з відповіддю на пропозицію, пов'язане з поїздкою, кар'єрою, навчанням.

У Левів можливі заворушення у зв'язку зі здоров'ям, організацією рутинних справ, домашніми вихованцями. Нервозність може позначитися на фізичному самопочутті. Якщо обсяг завдань перевищує ваші поточні можливості, не варто нервувати, краще зупинитися і пошукати нетривіальний вихід із становища. Небажано піддавати себе зайвим навантаженням перед відповідальною зустріччю або виступом: основні сили доцільніше спрямувати на уточнення особистої тактики аргументації, підбір пакету документів.

Дівам зірки радять мислити творчо і не боятися несподіванок. Сьогодні практичність і послідовність можуть поступитися місцем спонтанності, можливі незаплановані слова і вчинки, сплески емоцій. Якщо ви займаєтеся захід або в гру, фінал може виявитися сюрпризом і для вас, і для оточуючих. Якщо ситуація змушує до маневру, краще підкоритися і свідомо відступити в тінь: не виключено, що остаточне підбиття підсумків буде відкладено, а фінальний раунд виявиться попереду.

Терезисьогодні не в найвигіднішому становищі. Щоб успішно переслідувати свої інтереси, вам належить вгадувати непередбачувану логіку подій або оригінальну тактику противника, а також рахуватися з примхами та забаганками близьких людей. Може приготувати сюрприз домашня обстановка. Найбільш чутливими до перепадів свого і чужого настрої можуть стати Ваги, народжені в середині жовтня. Особисті ініціативи, домашні перетворення, участь в колективних проектах бажано перенести на завтра.

Скорпіонам зірки радять залишатися зацікавленими глядачами подій, а пряме особисту участь у них відкласти на наступний день. Сьогодні будь-які цілеспрямовані акції можуть залишитися не поміченими тими, заради кого ви їх робите, а значить, великий ризик витратити даремно час, енергію і творчий запал. Також, в цей день небажано про щось домовлятися з представниками близького оточення: і ви, і співрозмовники назавтра здатні змінити плани, забути обіцянки, відмовитися від своїх слів.

Стрільцям зірки радять перенести активні дії на завтра, а сьогодні отримати корисний урок з подій. День вчить практичності, далекоглядності. Ініціативи, вжиті раніше, здатні дати непередбачуваний ефект. Чим несподіванішою буде ситуація, тим більш важливі висновки можна зробити. Цілеспрямовані контакти, вкладення, пошуки передчасні. Не варто ризикувати позиковими коштами і особистими заощадженнями. Небажані покупки і відповідальні грошові операції, особливо, з розрахунком на далеке майбутнє.

Сьогодні Козерогам важко зберігати рівновагу. Небажано будувати сміливі плани на день: аж до ночі вірогідні непередбачені моменти, що порушують баланс. Якщо доля дала вам щасливий шанс надолужити згаяне або виправити промах, для початку важливо повернути собі спокій і вжити заходів безпеки. У «зоні високої напруги» можуть виявитися Козероги, народжені в середині січня: в першу чергу, саме їх зірки застерігають від необдуманих поривів і потурання власним імпульсам.

Водоліям краще не поспішати з ініціативою. Передчасний крок може поставити в залежність від фатальних обставин, зробити пішаком у чужій грі. Сьогодні узявимо самопочуття, особливо нервова система, і непередбачувана загальна обстановка. Може не вистачати об'єктивності, можлива схильність перебільшувати або применшувати значущість подій. Ймовірні труднощі з отриманням зворотного зв'язку. Не варто вирушати в дорогу, налагоджувати контакти, відстоювати свої інтереси, виступати з пропозицією, заявою.

Рибам зірки радять відмовитися від спроби керувати ходом подій, покластися на волю випадку або на плани близьких друзів. Не варто ні про що турбуватися заздалегідь: легке ставлення до подій збереже енергію, заощадить час. Оригінальне збіг обставин допоможе прискоренню бажаних процесів і дострокового дозволу хвилюючого вас питання з довгою історією. Напружену роботу, активний відпочинок, візит до лікаря, відвідування відкритого заходу або групи за інтересами краще відкласти до завтра.