31 серпня о 18:07 на пункт зв’язку 4-ї державної пожежно-рятувальної частини смт. Клевань Рівненського району надійшло повідомлення про те, що у власному приватному господарстві в 3-ох метровий технічний колодязь житлового будинку провалилася 89-річна жінка.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Вже за декілька хвилини рятувальники були на місці виклику. Бійці ДСНС оперативно за допомогою рятувальної мотузки дістали її на поверхню. Старенька була живою, але помітно було, що вона дуже змерзла. Рятувальники негайно перенесли врятовану до теплого приміщення, вкрили ковдрою та викликали швидку медичну допомогу.

Згодом вдалося з’ясувати, що старенька, пораючись у власному господарстві, ненароком наступила на кришку технічного колодязя, який під вагою її тіла провалився з її слів це сталося о 13:00 і пробувши там до 18:00 вона кликала на допомогу, аж доки її не почули сусіди, які і викликали рятувальників. Лікарі, оглянувши жінку, виявили у неї чисельні забої кінцівок, за словами медиків - вивих, можливо перелом лівого плеча, жінку була госпіталізовано працівниками медичної допомоги.

pic



pic



pic



pic

Про це повідомляє ГУ ДСНС в Рівне нській області.