Під час пожежі в дев’ятиповерховому житловому будинку вогнеборці врятували семеро людей з яких троє дітей та евакуювали 35 мешканців.

29 серпня о 01:46 до Служби порятунку Рівне нщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу на восьмому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку за адресою місто Рівне вулиця Є. Коновальця 11. За вказаною адресою негайно виїхали три чергових відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС області.

По прибуттю на місце пожежі вогнеборці побачили, що з вікна квартири восьмого поверху люди просять про допомогу. В цій квартирі горіли вхідні двері і мешканці виявилися заблокованими у вогняній пастці. Крім того, поверхи з шостого по дев’ятий були повністю задимлені продуктами горіння і мешканці котрі там проживають опинилися у димовій пастці.

Три ланки рятувальників в апаратах захисту органів дихання увійшли в задимлене середовище. Одна група бійців ДСНС подала на гасіння пожежі водяний ствол, а дві інші розпочали евакуацію мешканців верхніх поверхів та видалення диму.

Загалом із небезпечного середовища вогнеборцями було врятовано семеро людей з яких троє дітей та евакуйовано 35 мешканців. Ніхто з громадян не постраждав. О 02:10 пожежу вдалося локалізувати, а о 02:23 повністю ліквідувати.

Вогнем знищенні вхідні двері квартири, саме помешкання було врятоване. До ліквідації пожежі було задіяно чотири одиниці техніки ДСНС та 14 рятувальників. Також на місці пожежі працювали правоохоронці, медики та працівники газової служби. Причина пожежі та розмір збитків встановлюється.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Рівне нській області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv