До першого заступника голови Рівненської ОДА Юрія Приварського застосували дисциплінарне стягнення – звільнення із посади.

Відповідне рішення опублікували на сайті Рівне нської ОДА.

«Звільнити Приварського Юрія Юрійовича з посади першого заступника голови облдержадміністрації за порушення Присяги державного службовця. У зв’язку із відсутністю Приварського Ю.Ю. на роботі вважати днем звільнення перший день його виходу на роботу».

У період виконання обов’язків голови облдержадміністрації з 17 по 21 липня 2017 року Юрій Приварський погодив надання відпустки начальнику Рівне нського обласного управління водних ресурсів Сергію Васильєву.

«Згідно з розподілом функціональних повноважень керівництва обласної державної адміністрації, затвердженим розпорядженням голови облдержадміністрації від 14 липня 2017 року № 381 (зі змінами), до повноважень голови та першого заступника голови облдержадміністрації не входить погодження відпусток керівників підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління міністерств, інших центральних органів виконавчої влади», - йдеться в розпорядженні голови Рівне нської ОДА.

Згідно цього та інших законів Юрія Приварського звільнили із посади першого заступника голови Рівне нської ОДА.

За наказом, всі справи він має передати заступнику голови облдержадміністрації Віталію Ундіру.

pic