Післяматчевий коментар тренера "Шахтаря" Паулу Фонсеки:

- Ми почали гру, програючи. Верес закрився, нам не вдавалось забити у першому таймі. Але потім зібрались, і все ж зуміли перемогти. Вважаю нашу перемогу заслуженою, адже ми більше відпрацювали, більше відіграли.

Гра Вереса сьогодні здивувала, ця команда принесла нам труднощі. Ми знали, що вони сильні в обороні, але також швидкі в атаці. І це сьогодні було відчутно. Це сильна команда.

Перемогу хочу присвятити нашим донецький вболівальникам, адже сьогодні Донецьк відзначає день міста. Також сьогодні день шахтаря, тому ця перемога також для них.

Післяматчевий коментар головного тренера "Вереса" Юрія Вірта:

- Хочу подякувати вболівальникам, які прийшли на Грушевського і самовіддано підтримували нас упродовж матчу. Я задоволений якістю гри, було бажання та дисципліна. І це головне. Прикро, що так програли, але така команда, як Шахтар не пробачає таких помилок.

У нас кадрові проблеми, особливо з лінією нападу: Гринь травмований, Котляр грає за збірну, Западня тільки почав відновлюватись. Ми шукаємо, але я не хочу просто набирати футболістів, хочу, щоб вони грали, тому краще готовий взяти навіть з U19, аби було бажання грати.

pic